.

.

Bag bloggenJeg hedder Xenia Svensson og er 28 år gammel. Til hverdag arbejder jeg som socialpædagog på en privatskole i Fredericia, hvor jeg både arbejder i skole-delen og SFO. Jeg bor i Fredericia i et stort og lækkert hus (med bibliotek!) sammen med min mand, Mark. Vi har været sammen 15 år og er i ordets bogstaveligste forstand soulmates. Vi blev gift den 8.august 2015, og vi havde en helt vidunderlig dag, som jeg faktisk har skrevet om på bloggen, hvis det nu skulle have interesse ;)
Ydermere blev jeg mor til lille Tristan i september 2017 og Ellie i november 2019, så derhjemme er der fuld fart på og læsetiden skal stadig findes hist og her. 

Bøger har altid været en stor del af mit liv. Noget af det første, jeg kan huske fra min barndom, var min mor med en bog. Hun læste altid selv eller højt for mig. Selvom hun læste "kedelige voksenbøger" fik jeg hende altid til at læse op, fordi jeg elskede at gemme mig i universer sammen med hende. 
Hver fredag efter børnehave og skole gik vi på biblioteket og lånte tonsvis af bøger med hjem til næste fredag. Det var ofte de samme, der endte i kurven for mit vedkommende, og når bibliotikaren til sidst kunne mit navn og anbefalede bøger, fandt jeg for alvor kærligheden for at læse. 

Den første "rigtige" bog, jeg selv læste, var Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer. Min mor læste den første højt, og derefter begyndte jeg at læse selv. Siden da har jeg slugt utallige bøger, og nogle genlæser jeg igen og igen, fordi de betyder så meget for mig. 
Bøger er min redning, mit pusterum, min glæde og lykke og min passion. Jeg samler på alskens bøger og kan slet ikke få nok af dem. Når jeg gemmer mig i de smukke forsider, fængende fortællinger og skønne personer, er jeg svær at få op til virkeligheden igen. 

Der er ikke en bestemt genre, som jeg er ekspert i. Det skal dog siges, at jeg er særligt glad for fantasy og ungdomsromaner. Hvorfor ved jeg ikke, men der er så mange af disse bøger, der har rørt mig dybt. Harry Potter vil dog altid stå mit hjerte nært, og det kommer nok aldrig til at ændre sig. Eventyret, moralen, spændingen og de utallige hovedpersoner, som jeg altid har elsket, vil følge mig og forhåbentlig mine egne børn til den tid.

Når jeg ikke læser, skriver jeg selv. Indtil nu er det mest til skrivebordsskuffen, men jeg har et utal af idéer, som jeg på et eller andet tidspunkt skal have arbejdet på.
Sidst men ikke mindst arbejder jeg som fotograf. Jeg elsker at forevige smukke øjeblikke, og jeg forsøger altid at dygtiggøre mig inden for dette.

Tak fordi du læste med - følg endelig med på bloglovin og bliv opdateret på nye anmeldelser, bogrelaterede indlæg og noget om bryllup hist og her :)

"The most important thing is to read as much as you can, like I did. It will give you an understanding of what makes good writing and it will enlarge your vocabulary." - J.K. Rowling