.

.

søndag den 30. juni 2019

Månedlig opsummering: Trætte juni


Dette var juni for mig: Det er svært for mig at opsummere juni. Den forsvandt så hurtigt og samtidig er den så pakket af oplevelser, hygge og store begivenheder. Juni har været venindehygge og mig.tid af bedste skuffe. Juni har været tid til iskaffe og læsning. Juni har været læseflow og snak om bøger, der virkelig har rørt mig. Juni har været plukveer og yderligere begrænsning ift hvad jeg kan og ikke kan, indtil jeg skal føde. 
Juni har været planlægning af fremtid og shopping af udstyr til baby.  Juni har været sommer, varme og rodede nætter, fordi jeg bare er en hval. 
Juni har været god tid og leg i haven, som jeg bare er så lykkelig for, at vi har. Der er noget magisk over at kunne være derude og virkelig nyde Tristans udforskning af verdenen. Juni har været sangundervisning (jeg havde brug for at gøre noget godt for mig selv!), og juni har været en skøn, skøn sommerfest på job. 
Minispirene (førskolen) er gjort færdig, og jeg læner mig tilbage med en selvtilfredshed og ikke mindst en ro over, at jeg nu kun har 2 uger tilbage, inden den står på lang og velfortjent sommerferie. Det bliver dejligt at kunne lukke de hektiske måneder ned, og jeg er så stolt af vores små unger, der virkelig er klædt på og klar til at starte i børnehaveklasse efter ferien. 
Juni har været afsluttende og samtidig har den gjort mig så klar til alt det nye, der skal ske i de kommende måneder.


Juni på forældre-fronten: Vi kan nu fejre, at BabyE er tjekket igennem, og at alt tyder på, at hun er helt normal og lige, som hun skal være. HURRA! Vi har nemlig overstået den frygtede "misdannelsesscanning", som viser diverse ting i organer mm. Den er virkelig rar at have overstået! Det betyder med andre ord, at alt er så optimalt, som det kan være med hende, og vi kan nu gå og vente. Og vente... Når det er så hårdt at være gravid, så er det bare sådan, at det er alt for lang tid til termin. Til gengæld mærker jeg hende hver dag og har gjort det i et par uger nu. For første gang mærkede jeg hende udenpå maven her den anden dag, og hun er enormt aktiv, så det nyder jeg. Den fornemmelse vil jeg nyde hele graviditeten, har jeg lovet mig selv, for den kommer jeg aldrig til at mærke igen. 
Tristan snakker. Hold nu kæft. Der er ord og sætninger og lyde fra han vågner, til han falder i søvn. Det er så fedt; og til tider trættende, fordi han aldrig nogensinde holder mund ;). Men det er skønt, især fordi vi nu kan føre reelle samtaler med ham (i hvert fald hvor der skal svares ja og nej). Han er et helt menneske nu. Og jeg elsker det!


Det læste jeg i juni: 2 bøger. Jeg har en feeling af, at jeg har læst mere. Men det er nok fordi, at jeg gik og ventede ret længe på den nye Jussi-bog og i stedet kastede mig over podcasts, mens jeg ventede. Og så er jeg nærmest færdig med den, så det er jo næsten 3 bøger ;)

Junis bedste bog: Det er der ingen tvivl om. Måske er den endda også årets bedste. "Og så drukner jeg" af Ditte Wiese står stadig skarpt for mig, og jeg bliver så rørt, når jeg taler om den eller genlæser passager. Jeg er slet ikke færdig med den bog, og den gjorde noget helt særligt ved mig.

Junis mest skuffende bog: Jeg har læst så lidt i juni, når det kommer til at skulle finde en skuffende bog. Der er ikke nogle af de bøger, jeg har åbnet, der har skuffet mig. Heldigvis. Jeg synes virkelig, at jeg ender med de fantastiske fortællinger for tiden, og det nyder jeg i fulde drag!

Hvad byder den kommende måned på?: Kan I stave til 
S O M M E R F E R I E ?!
For det kan jeg! Der er lige 2 arbejdsuger mere, og så vil jeg læne mig tilbage og nyde min familie, mit hus og bare det at være til. Der bliver med garanti også tid til bøgerne, og jeg glæder mig for sindssygt. Ferien er seriøst tiltrængt efter førskole og konstant stress de sidste 3 måneder, og det er simpelthen det, som juli kommer til at handle om for mig.  

Har I læst nogle dejlige bøger i juni? Og er der vilde ferieplaner hos jer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar