.

.

torsdag den 2. maj 2019

Månedlig opsummering: Kaos-agtige aprilDette var april for mig: April var der ikke. April er en måned, der er forsvundet i arbejde, planlægning og kaos. Jeg nåede ikke engang at opsummere marts, der med et ord kan beskrives med "sygdom". Enten var det Tristan eller jeg, der lå på langs. Og i april er overskriften arbejde. Jeg har tonset rundt, og vores førskolebørn er startet. Det gør også, at mange flere timer end før lægges på Sct. Knud og andre ting på vige. I mit tilfælde har det været bloggen (for man kan jo ikke lige slette mand og barn fra sit liv i 3 måneder...). Det er jeg ked af, for jeg savner jer. Men man skal jo vælge.
Det har også betydet, at læsningen har været sat på standby. Der har ganske enkelt ikke været tid. Når der starter 44 nye børn, er det SÅ intenst, for det er både dem OG alle deres forældre, der skal køres ind. Når jeg endelig har været hjemme, og Tristan har sovet, har Mark og jeg været praktiske eller også er jeg simpelthen gået i seng.
Både min læsestak og mine podcasts bevidner, at timerne mangler. Jeg håber, at maj bliver bedre, men jeg tør intet love. Så bær over med mig.
Dog har april også været små pusterum. Sushi med veninde, teater med de søde med-kulturbloggere og længe ventede ture i biografen (GO AVENGERS!!!). 
Men april står bare tilbage som en måned med arbejde, arbejde og mere arbejde.

April på forældre-fronten: Igen: Mor har arbejdet. Jeg synes simpelthen, at jeg har set mit barn alt for lidt, og jeg har intet kunne gøre ved det. Ikke desto mindre har jeg set en sød og skøn dreng i rivende udvikling. Det der med at man som forældre hele tiden kan sige: "Der sker bare så meget", det er altså rigtigt. Især lige nu. Der kommer nye ord hver dag, omend man nogle gange tænker, at det fanme er nogle mærkelige nogle at lære. Hvorfor sige mor og far, når man kan sige god, vandmelon og fisk?
Tristan elsker ord og kan tydeligvis ikke få nok af at snakke. Vi nyder herhjemme, at forståelsen bliver større, og så er vi lykkelige over hus med egen have, for det er tit, at alle eftermiddage bruges udenfor. 
Samtidig bød april på en giga forskrækkelse. En dag, hvor jeg skulle have mig-tid, henter min mor Tristan og må ringe en times tid efter og fortælle, at han er faldet og har slået hovedet og ikke er til at vække. 112 ringes der og barnet har prøvet sin første tur i ambulance. 

Det var spændende, og han vågnede op. På skadestuen blev de enige om, at han bare trængte til lur og nok havde en meget lille hjernerystelse. Men shit en forskrækkelse. Så har man fået et barn altså....I april læste jeg: 1 bog. Flot.

Aprils bedste bog: Det kan jeg ikke fortælle, for den jeg læste var en noget skuffende affære...

Aprils mest skuffende bog: Det er den eneste bog, jeg har læst; nemlig "Reality-spillet". Dens pointe var god, den ville mig noget, men dens udførsel blev bare rigtig klodset, især til sidst. Jeg har det virkelig blandet med den, og det er ikke blevet bedre, jo mere jeg får den på afstand.

Hvad byder den kommende måned på?: Maj bliver en måned, hvor der forhåbentlig kommer mere ro på. Sygdom skal bare skride. Vi har rigtig dejlige aftale i kalenderen, både alene som par og med gode venner og familie. Det glæder jeg mig til. Maj bliver samtidig også en måned, hvor der er lidt mere struktur på alt herhjemme, og det hjælper, når hverdagene bare er enormt pressede. Læsemæssigt er maj en måned, hvor jeg bare håber at færdiggøre den bog, jeg er gået i gang med. Den er lidt til den tunge side pt, men jeg kan mærke, at det er ved at vende.


Har I haft en lige så hektisk april som jeg? Er det blevet til nogle gode læseoplevelser?

1 kommentar:

 1. Hej, jeg vil dele mit vidunderlige vidnesbyrd Efter at have været i forhold til Mand i årevis brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham bad jeg ham om alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave for at bringe ham tilbage, men jeg er den type, der aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende på den anden dag, den var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lavet et løfte om, at enhver, jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og stærke stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem. email: babaidadawiseman01@gmail.com
   Du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller noget andet tilfælde.

  Love Spells
  Tjen en god penge eller vind et lotteri.
  Opnå succes i erhvervslivet.
  Åndelige problemer.
  Vind retssag.
  Se efter din livspartner.
  Få et godt betalt job.
  Få kontrol over dit ægteskab.
  Modtag favor og få tiltrækning fra mennesker.
  Få tilbage tabt penge.
  Helbred dig af alle sygdomme. både helbredes og uhelbredelig.
  Løs graviditetsproblemer og velsigne dig med babyer osv. ...

  Kontakt denne flotte mand, hvis du har problemer med en varig løsning
  gennem babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Tak mig senere

  SvarSlet