.

.

lørdag den 2. marts 2019

Månedlig opsummering: Farvel til februar


Dette var februar for mig: Var februar overhovedet? Ja. 2 uger af den forsvandt i elendig sygdom og evig bekymring (mere om det senere!), men alligevel var der glimt af lys, hygge og smil.
Februar var en måned, hvor jeg tog til KBH for at være med til et release-party på en bog. Jeg var ude at sejle, spiste snacks og fik hørt om en fortælling, der fortsat rører mig enormt dybt.
Februar har været effektive dage på arbejde og dage med skønne unger, der minder mig om, hvor fedt mit arbejde er. Februar har været planlægning i fornemmeste stil både herhjemme og på job (det finder jeg svært tilfredsstillende, ja!). Februar har været teater og alt for god mad med Mark. Februar har været en gallamiddag med min mor.

Februar har været forårsdage, der kom for tidligt men alligevel blev højt elsket.
Februar har været blomsterplukkeri og cykelture.
Februar har været gode bøger og muligheden for pusterum.
Februar var alt og intet på samme tid.


Februar på forældre-fronten: Hold. Nu. Kæft. Februar har stået i sygdommens tegn. Tristan har været SÅ hårdt ramt; hele 12 dage! 
Han har været så snottet, at en forkølelse satte sig i øjet, hvilket resulterede i øjenbetændelse og vild feber, der bare ikke ville gå væk. Derudover begyndte han at hoste så voldsomt, at han kastede op af det flere gange dagligt. Hosten resulterede i sår i halsen, så han ikke spiste i 2 uger. 
Han har tabt sig rigtig meget, og han er fortsat ved at tage det hele på igen.
MEN! Selvom der var tale om 2 uger i helvede, er vi nu tilbage til udgangspunktet. Tristan er RASK! Han snakker konstant om alt og intet, og han elsker bøger. Vi læser de samme 10 hver dag op til flere gange, men han ELSKER det. Og så elsker han sin DUPLO kasse, som blandt andet indeholder en kat og Gurli Gris familien. Der sker så meget med ham for tiden, og han bliver bare mere og mere bevidst om alt det, der foregår omkring ham. Det er SÅ fedt at være en del af, og han er en mega gavtyv. Det er så sjovt, når han lægger luskede planer!


I februar læste jeg: 3 bøger. Det er jeg virkelig stolt af, al den sygdom og manglende læsetid taget i betragtning. Februar er en måned, hvor jeg virkelig har kunnet fordybe mig i min læsning igen, og det har været SÅ tiltrængt.

Februars bedste bog: Uden tvivl "Tag gaden tilbage" af Sarah Engell og Sanne Munk Jensen. Jeg ELSKEDE den bog, og jeg sidder stadig tilbage med kuldegysninger, når jeg tænker på den. Det er uden tvivl en af de YA udgivelser, der kommer i år, som man SKAL læse. Jeg tror endda det kan gå hen og blive årets bog for mig. Den rørte mig virkelig som ingen bog har gjort i lang tid, og jeg anbefaler den til alle, jeg kan!

Februars mest skuffende bog: Jeg er ikke blevet skuffet i februar. Så det er ikke en passende titel for denne lille opsummering. Men jeg kan sige, at jeg læste "Kære Evan Hansen", der kunne have haft et bedre twist, selvom resten af bogen var perfekt. 


Hvad byder den kommende måned på?: Marts bliver en måned, der virkelig skal nydes. Jeg starter mine "crazy-months" på arbejde i april, hvor jeg får nye arbejdstider, da førskoleungerne starter. Jeg kan allerede nu mærke presset, og jeg glæder mig samtidig med, at jeg bare ved, at det bliver 3 måneder, hvor det handler om overlevelse! Læsestakken er dog klar, og den er desværre blevet ret stor her i februar, hvor der er kommet SÅ mange fede bøger. Men jeg satser på at nå både fantasy og YA. Samtidig er jeg også blevet helt vildt glad for at høre podcasts, så det skal der også findes tid til (kan man købe flere timer i døgnet?!).

Har I haft en god februar? Hvad er den fedeste læseoplevelse, I har haft? Anbefalinger modtages med kyshånd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar