.

.

søndag den 2. december 2018

Månedlig opsummering: Kolde november


Dette var november for mig: November har været en travl måned, synes jeg. November har været arbejde med møder og forberedelse til julemåneden, der altid er ekstra magisk, når man arbejder med børn. November har været planlægning af december herhjemme, og november har været at gemme sig i varme sweatre og tørklæder. November har været sygdom for alle i husstanden, og november har været kolde cykelture til og fra arbejde. 
November har været små læsestunder, og november har været manglen på selvsamme. 
November er bare forsvundet i noget, jeg ikke helt ved, hvad er. I kalenderen kan jeg se, at der også har været tid til veninder og søde vennepar (omend jeg lå syg på deres sofa, den weekend, vi var der -.-), og det er som glimt i en måned, der bare er forsvundet. 
November har været 13 års fejring af Mark og jeg, og november har været juleklippedag på arbejde samt vores historiske julemarked. 
November har på mange måder været en måned, hvor der er blevet ladet op til den december, vi alle længes sådan efter.

November på forældre-fronten: November har været en crazy måned med Tristan. Han er endelig frisk igen efter den store omgang med ørene, omend vi venter på, at han skal til kontrol med det væske, de fandt i mellemøret. Det sker lige inden jul, så det kan vi grue lidt for...
Da ørene så stoppede med at drille, kom der 4! tænder på samme tid. De første kindtænder viser sig nu, og alle er brudt igennem. Det var nogle seje dage, og det har ødelagt et par nætter også. Nu er han heldigvis tilbage til sit gamle jeg, og det er så dejligt.
Han ævler fra han står op, til han bliver puttet, og der er begyndt at være mange lyde, der minder om ord. Det er så fedt, og vi er enige om, at han nu kan sige "mad" (som udtales maaadddddd). Han ved, hvad mange ting betyder, og han kan finde ting og hjælpe til. Det er så fedt at se, at hans forståelse bliver større og større for hver dag.
Derudover er det arrangeret, at Tristan skal giftes med Gurli Gris, som er han bedste trøst og afslapning. Han elsker at putte i sofaen til Gurli, og det er vildt, hvordan han bare kobler af, når vi sidder der. I november læste jeg: 2 bøger. Det er godt nok ikke overbevisende, men jeg synes virkelig heller ikke, der har været tid til at læse overhovedet. Samtidig har jeg haft gang i en bog, der lidt dræbte min læselyst, fordi jeg ikke rigtigt brød mig om den.

Novembers bedste bog: Uden tvivl "Spellslinger" af Sebastien De Castell! Den var meget federe, end jeg forventede, og jeg glæder mig til at læse videre i serien. Jeg har netop færdiggjort anmeldelsen, der kommer op snart på bloggen. Det er en bog, der kan noget helt nyt, når det kommer til fantasy, og den mindede mig overhovedet ikke om andet, jeg har læst.

Novembers mest skuffende bog: Det må siges at være "Fra nu af og for evigt" af Julie Clausen. Den levede slet ikke op til det potentiale, den havde, og den endte med at være en meget skuffende og flad læseoplevelse, desværre.

Hvad byder den kommende måned på?: DECEMBER!!!! Det er seriøst min yndlingstid på året, og jeg er SÅ klar til at jule igennem. Der er pyntet op herhjemme, og vi ser julekalendre, åbner pakkekalender og nyder den ro, der sænker sig over det lille hjem. Der er noget helt magisk over at fejre december, når man har et barn i huset, og jeg glæder mig til, at han forstår endnu mere af, hvad jul betyder, og hvor hyggelig en måned, december er.
Så december byder på hygge, afslapning og velfortjent juleferie. December byder på SKØNNE bøger, blandt andet Patrick Ness og E.Lockhart, og december byder på familie, venner og tid til at tænke tilbage på det vildeste år nogensinde. 

Hvad har jeres november budt på? Har I læst nogle fede bøger? Og har I allerede planlagt læselisten til december?

1 kommentar:

  1. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer, send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

    SvarSlet