.

.

søndag den 2. december 2018

Månedlig opsummering: Kolde november


Dette var november for mig: November har været en travl måned, synes jeg. November har været arbejde med møder og forberedelse til julemåneden, der altid er ekstra magisk, når man arbejder med børn. November har været planlægning af december herhjemme, og november har været at gemme sig i varme sweatre og tørklæder. November har været sygdom for alle i husstanden, og november har været kolde cykelture til og fra arbejde. 
November har været små læsestunder, og november har været manglen på selvsamme. 
November er bare forsvundet i noget, jeg ikke helt ved, hvad er. I kalenderen kan jeg se, at der også har været tid til veninder og søde vennepar (omend jeg lå syg på deres sofa, den weekend, vi var der -.-), og det er som glimt i en måned, der bare er forsvundet. 
November har været 13 års fejring af Mark og jeg, og november har været juleklippedag på arbejde samt vores historiske julemarked. 
November har på mange måder været en måned, hvor der er blevet ladet op til den december, vi alle længes sådan efter.

November på forældre-fronten: November har været en crazy måned med Tristan. Han er endelig frisk igen efter den store omgang med ørene, omend vi venter på, at han skal til kontrol med det væske, de fandt i mellemøret. Det sker lige inden jul, så det kan vi grue lidt for...
Da ørene så stoppede med at drille, kom der 4! tænder på samme tid. De første kindtænder viser sig nu, og alle er brudt igennem. Det var nogle seje dage, og det har ødelagt et par nætter også. Nu er han heldigvis tilbage til sit gamle jeg, og det er så dejligt.
Han ævler fra han står op, til han bliver puttet, og der er begyndt at være mange lyde, der minder om ord. Det er så fedt, og vi er enige om, at han nu kan sige "mad" (som udtales maaadddddd). Han ved, hvad mange ting betyder, og han kan finde ting og hjælpe til. Det er så fedt at se, at hans forståelse bliver større og større for hver dag.
Derudover er det arrangeret, at Tristan skal giftes med Gurli Gris, som er han bedste trøst og afslapning. Han elsker at putte i sofaen til Gurli, og det er vildt, hvordan han bare kobler af, når vi sidder der. I november læste jeg: 2 bøger. Det er godt nok ikke overbevisende, men jeg synes virkelig heller ikke, der har været tid til at læse overhovedet. Samtidig har jeg haft gang i en bog, der lidt dræbte min læselyst, fordi jeg ikke rigtigt brød mig om den.

Novembers bedste bog: Uden tvivl "Spellslinger" af Sebastien De Castell! Den var meget federe, end jeg forventede, og jeg glæder mig til at læse videre i serien. Jeg har netop færdiggjort anmeldelsen, der kommer op snart på bloggen. Det er en bog, der kan noget helt nyt, når det kommer til fantasy, og den mindede mig overhovedet ikke om andet, jeg har læst.

Novembers mest skuffende bog: Det må siges at være "Fra nu af og for evigt" af Julie Clausen. Den levede slet ikke op til det potentiale, den havde, og den endte med at være en meget skuffende og flad læseoplevelse, desværre.

Hvad byder den kommende måned på?: DECEMBER!!!! Det er seriøst min yndlingstid på året, og jeg er SÅ klar til at jule igennem. Der er pyntet op herhjemme, og vi ser julekalendre, åbner pakkekalender og nyder den ro, der sænker sig over det lille hjem. Der er noget helt magisk over at fejre december, når man har et barn i huset, og jeg glæder mig til, at han forstår endnu mere af, hvad jul betyder, og hvor hyggelig en måned, december er.
Så december byder på hygge, afslapning og velfortjent juleferie. December byder på SKØNNE bøger, blandt andet Patrick Ness og E.Lockhart, og december byder på familie, venner og tid til at tænke tilbage på det vildeste år nogensinde. 

Hvad har jeres november budt på? Har I læst nogle fede bøger? Og har I allerede planlagt læselisten til december?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar