.

.

torsdag den 1. november 2018

Månedlig opsummering: Magiske oktober


Dette var oktober for mig: Oktober har været proppet med efterårsstemning og gyldne farver. Oktober er nok min yndlingsmåned hele året, for det er her, at det bliver tydeligt, at tiderne skifter. Oktober har været ro på arbejde i form af en ferie med ungerne og hygge i SFO med meget få børn. Oktober har været varm te og læseglimt derhjemme. Oktober har været en måned med utroligt meget tid bare til mig.
Jeg har været i sommerhus  med en veninde, hvor vi fik skrevet på diverse projekter. Jeg kan med bævende stemme sige, at allerførste udkast af min bog er skrevet færdig den weekend med en masse hjælp fra vin og gin hass. Det er skræmmende og fantastisk på samme tid.
Oktober har også været en måned med bogforum sammen med Anne, og det var magisk at være af sted i en hel weekend og bare nyde livet som blogger og ikke mor for en stund.
Oktober har været fantastiske bøger og et dejligt læseflow, som jeg har budt hjerteligt velkommen. Oktober har været gode snakke og gode turer i biografen.
Oktober har bare været en måned, som blev alt det, jeg håbede på og meget mere til!Oktober på forældre-fronten: Oktober har været en god måned på mange punkter. Tristan falder mere og mere til i vuggestuen, og det virker for alvor til, at hverdagen er blevet noget, vi kan overskue derhjemme med begge forældre på arbejde og et barn i institution. Oktober blev dog også den måned, hvor vi for alvor oplevede at have et sygt barn. Tristan fik mellemørebetændelse og er pt stadig i gang med penicillin. Det er aldrig sjovt med sygt barn, men det er SLET ikke sjovt, når der skal gå en uge, før man opdager, hvad der faktisk er galt. Oktober blev også den måned, hvor vi 100% gik fra størrelse 80 til 86 i tøj, og der kom 2 tænder mere, der truer med deres ankomst indenfor den nærmeste fremtid. Av. Oktober blev også den måned, hvor han primært valgte at gå, og han går nu rundt derhjemme om end stadig lidt usikkert. Der sker bare mere og mere, og det er fantastisk at være vidne til hver eneste dag.

I oktober læste jeg: 4 bøger - og det synes jeg er ret godt gået med alle de andre ting, jeg har nået! Jeg har faktisk kun læst mega gode bøger, og det gør, at de næste 2 opsummeringer bliver meget svære!

Oktobers bedste bog: Jeg kan jo ikke vælge, for alle bøgerne kunne noget forskelligt. Men jeg tror, at jeg må sige månedens mest vigtige bog i stedet og den, der også rørte mig på et mere eksistentielt plan. Der er tale om "Skabt for dig" af Louise O'Neill. Den kunne SÅ mange ting, og den hjemsøger mig stadig og giver mig de vildeste kuldegysninger.
Oktobers mest skuffende bog: Jeg kan ikke finde på en. Helt ærligt. Men jeg kan sige, at den e-bog, jeg læser for tiden, kommer til at stå her næste måned, tror jeg....


Hvad byder den kommende måned på?: November bliver en måned med lidt mere ro på. Jeg skal ikke så mange ting, men det bliver en måned med gode bøger og med indtil nu 3 turer i biografen. Alle gode film kommer jo nu :o! November bliver også en lækker veninde-tur til Aarhus med god mad og vin OG! November bliver forhåbentlig en måned med lidt mere kærestetid. Der har virkelig været run på i oktober.... Og bøger! Rigtig gode bøger! På bordet er der en god blanding af YA og fantasy, som jeg glæder mig til at dykke ned i!

Hvordan har jeres oktober været? Har I nået alt det, I ville eller har I også rendt rundt med 180 i timen? Og hvilken bog har I nydt allermest denne måned?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar