.

.

mandag den 1. oktober 2018

Månedlig opsummering: Festlige september Dette var september for mig: September har været en måned, der virkelig har handlet om at lande. Det har været en måned, hvor hverdagen for alvor kom tilbage, da både Mark og jeg er tilbage på arbejde på fuld tid, og det har været en måned med enormt meget planlægning. September har været frustration over ikke at slå til og frustration over ikke at vide, hvad fanden fuck man stiller op.
Samtidig har september været en måned med en masse festligheder og glæde. September har været gode fødselsdage og gæster. September har været gode samtaler over en kop te, og september har været smil og kram i lange baner. September har været datenight og alenetid med Mark. September har været sushi, hurtige rugbrødsmadder og nye idéer til madpakken. September har været lange snakke og hurtige overlap. September har været forventning og spænding. September har været grin og overskud.
September har været en måned med læsning og bogglæde, der for alvor er vendt tilbage. September har været balanceret. September har været skøn!


September på forældre-fronten: Det helt store er jo, at Tristan fyldte 1 år. Den 15.september (på dagen endda!) kunne vi fejre, at Tristan nu har været i vores liv 1 år. Det var en fantastisk dag med åbent hus, hvor vi inviterede alle, der har betyder noget for hans første leveår, og det var en genial måde at holde fest på. Især fordi jeg blev skide pisse syg og bare ikke kunne magte mere end de 3 timer med gæster. Så resten af den weekend lå jeg og var døden nær. Men Tristan havde en fantastisk dag!
Vi er der, hvor vi har fået en dreng, der virkelig kan vise, hvad han vil, og man er ikke tvivl om, at han forstår, hvad man fortæller ham. Det er skræmmende men også enormt fedt! 
Den 29. gik han sine første skridt (som vi så, dem i vuggestuen talte ikke!!), og han vil virkelig gerne gå nu. Han kan ikke heeelt selv, men med os i hånden går det dælme stærkt, så vi løber fra den ene ende af huset til den anden. 


I september læste jeg: 3 bøger!! SÅDAN! Min læselyst er virkelig tilbage, og så er jeg bare så heldig, at der lige nu kommer SÅ mange bøger, som jeg bare har glædet mig enormt til!

Septembers bedste bog: Det er virkelig svært at vælge, for de 2, der kæmper om pladsen kan noget vidt forskelligt. Her er tale om "Filterløs", der virkelig var en størk debutroman, og en bog, der behandlede angst og skizofreni med en sådan en ære og virkelighed, at jeg blev blæst bagover. Den anden bog er "For evigt. Måske", som virkelig er den første bog til unge, jeg har læst, hvor det at være i et voldeligt forhold blev behandlet på en nuanceret måde, for livet er jo nuanceret! Den var så vigtig, og det er et emne, som vi ikke må tie ihjel. Så jeg må nok hellere vælge den. Simpelthen fordi den er for vigtig til ikke at gøre det.


Septembers mest skuffende bog: Det må være "Øjebliksbilleder". Den var fin og havde mange gode pointer, men til tider var den for langtrukken, hvilket var en skam.

Hvad byder den kommende måned på?: Oktober bliver en AWESOME måned! Jeg skal på skriveweekend med en veninde, jeg skal på bogforum og jeg skal en masse EGO-ting! JA! Jeg trænger til at være egoistisk og det er SÅ fedt, at den her måned bliver med mange ting for mig. Jeg får ladet op, og jeg får muligheden for virkelig at være mig og gøre ting, der giver mig god energi. 
Jeg glæder mig enormt meget til især bogforum, hvor jeg skal være af sted Anne en hel weekend. Det bliver så fedt bare at være os :D
Læsemæssigt står den på en masse YA! Der er kommet SÅ mange fede bøger her op til bogforum, og jeg glæder mig til hver og én. Mit læsehumør er for alvor vendt tilbage, og det skal selvfølgelig udnyttes til fulde!

Hvordan har jeres september været? Har I læst nogle fede bøger? Og skal I med til bogforum??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar