.

.

fredag den 31. august 2018

Månedlig opsummering: Stressende august

Dette var august for mig: August har været en måned, som jeg slet ikke havde set komme. Jeg tænkte, at nu kom der ro på. Jeg tænkte, at nu skulle det hele nok lande så fint. Ha. What a fool!
August har været en måned med fart over feltet. Jeg har ikke nået halvdelen af det, jeg ville, og samtidig har det for mig personligt været en fantastisk måned. Jeg er startet på arbejde efter 1 års barsel, og F U C K hvor er det fedt! Jeg har simpelthen elsket at være hjemme - men GUD, hvor har jeg savnet at være andet end mor. Så arbejde har været ventet! Jeg nyder mine nye, spændende arbejdsopgaver, og jeg elsker at være tilbage på den skøn arbejdsplads med awesome kollegaer!
Det gjorde dog også, at tiden med dem herhjemme er blevet formindsket enormt, og derfor har jeg slet ikke fået læst alt det, jeg kunne tænke mig. Jeg har simpelthen ikke haft tiden eller overskuddet. Desværre. Nu starter Mark snart på arbejde igen, og det hjælper heldigvis lidt på det hele. På den måde får jeg nogle aftener for mig selv, når Tristan er puttet, og det bliver på sin vis meget rart; det er læsetid og migtid. Og det trænger jeg til.
August har også været fødselsdage i massevis. Veninder og familie, og det har været hygge med søde mennesker og god mad. 
August har været den vildeste bryllupsdag med Mark, for vi var i Herning og se Roget Waters. Det var en meget stor og overvældende oplevelse for os begge, og jeg er SÅ lykkelig for, at jeg delte den med Mark. 
August har været proppet med alskens ting. Og nu forsvinder den og byder på helt nye udfordringer og opgaver. Det er egentlig rart. August på forældre-fronten: Puha.... Ja august som forældre har været udfordrende. Tristan startede i vuggestue i denne måned, og det har været en super opstart. Det eneste, han mangler dernede nu, er at sove lang lur. Det er han ikke helt med på endnu, men det skal nok komme, har de sagt. 
At han så begyndte at reagere herhjemme, havde vi ikke set komme. Vi har haft aftener og nætter uden søvn, fordi vi har haft en hysterisk og ulykkelig baby. Det gør ondt, når ens barn græder nonstop, fordi man intet kan gøre for at hjælpe. Det kommer vi pt stadig med, og vi gør alt, hvad vi kan, for at lære ham, at vuggestuen er awesome og ikke er farlig. Det tænker han da sikkert ikke, men vi vil gerne undgå for mange fridage osv for at han lærer, at det er hverdag; om lidt kan vi jo ikke bare holde ham hjemme, fordi vi begge arbejder.
Derudover er august dog en måned, hvor Tristan har forstået at det at gå er FEDT! Han elsker sin gåvogn og vil hele tiden holde os i hænderne, så han kan øve balance. Det er simpelthen så fedt, og der går ikke lang tid, før han tager det første skridt uden hjælp. 
Der sker mange mange andre ting. Han forstår ting, bevidstheden øges osv. Så det kunne blive en hel roman. Opsummeret har vi en meget nysgerrig og opmærksom dreng, der bare vil hele verden. Og det er fedt - men til tider også hans udfordring.

Det læste jeg i august: Ha. Jeg tænkte, at der skulle læses flere bøger. Men jeg har læst 3 bøger, den ene er en lydbog! Og det har været en blanding af det hele i denne omgang, synes jeg!

Augusts bedste bog: Åh, det er dælme svært, for de 2 bøger kan bare ikke rigtigt sammenlignes. Men jeg må nok sige "Fordelen ved hemmelige forelskelser", fordi den bare rørte mig helt vildt. Game of Thrones var bestemt underholdende og episk, men den var "bare" underholdning. Den gik ikke under huden på mig på samme måde som den anden. Albertalli skriver bare skønt, og det er en af de bedste YA-udgivelser længe. Den er fænomenal!Augusts mest skuffende bog: Herhjemme er vi virkelig blevet bidt af true crime. Her anbefaler jeg lige hurtigt podcasten MØRKELAND, der er 2 kvinder, der fortæller om ægte mordsager både fra Danmark og udlandet. Det er enormt spændende lytning - just sayin'!
Nå, men det bringer mig til den skuffende bog, for jeg lyttede til en bog også. Den hedder "Sagen Lundin" og handler om Peter Lundins retssag, mordet osv. Den var skrevet ret kikset, og det viste sig at næsten halvdelen af bogen var en tidslinje. Ikke smart, når den i forvejen var utroligt kort. Den var okay, men virkelig ikke mere end det. 

Hvad byder den kommende måned på?: September bliver simpelthen en AWESOME måned! Jeg glæder mig helt vildt. Dels har jeg fødselsdag, så Mark og jeg skal have date night, og Tristan fylder 1 år. Vi aner endnu ikke, hvordan dagen skal fejres, men det finder vi vel ud af?? Samtidig bliver det den måned, hvor hverdagen kommer tilbage, for Mark starter atter på arbejde. Derfor er jeg også spændt på, hvor meget jeg får læst. Men bøgerne skal prioriteres, for jeg har virkelig mærket, hvor meget jeg savner dem denne måned.

Har jeres august været god? Har I fået læst nogle fede bøger? Måske har du allerede læselisten klar til september?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar