.

.

søndag den 5. august 2018

Månedlig opsummering: Forvirrende juli

Dette var juli for mig: Juli har på mange måder været en forvirrende måned. varmen har gjort mig helt ør, og juli har derfor på mange måder været en måned, hvor jeg har kæmpet for overlevelse mere eller mindre. Jeg er bestemt ikke sommer-menneske (jo koldere, jo bedre!), og derfor har jeg slet ikke været fan af den her hedebølge.
Juli har på mange måder også været en forberedende måned; forberedelse til sommerferie, forberedelse til at vende tilbage på arbejde i august og forberedelse til det liv, der kommer om lidt. 
Juli har dog også haft sine fantastiske sider!
Juli har budt på besøg hos og af skønne, skønne venner med masser af grin, film og spil. Juli har været hygge i familiens skød og med fødselsdage og sommerhustur (som dog gik lidt galt, men mere om det senere!).
Juli har været manglende læselyst og det største readingslump ever.
Juli har været fri fra alt andet end livet som mor. Derfor er bloggen også blevet voldsomt forsømt. 
Juli har været hygge med forskellige kollegaer med snak om at komme tilbage og det samarbejde, som jeg bare glæder mig til at blive en del af igen. 
Juli har været en måned med mange planer og samtidig en måned, hvor jeg har følt, at jeg har været en høne uden hoved... Juli på forældre-fronten: ...fordi juli ikke har været en nem måned at hedde Tristan! Barnet bestemte sig for, at NU! skulle han da have de 4 tænder i overmunden. På samme tid. For hvorfor vente og fordele det lidt? Næ nej. Og jeg bad jo om det. For han har i 6-7 uger op til været enormt pylret og bare været et hængetræ. Og da de skide tænder så kom, fik han feber, droppede al mad og var bare intet værd. Alt var træls og han var bare dybt ulykkelig. Hvis ikke han havde sin sut eller sad hos os, var verden elendig. Og dette valgte han selvfølgelig at gøre den uge, hvor vi skulle i sommerhus. Det gjorde måske, at det var en lidt svær ferie for både os og ham. Da vi kom hjem, sov han bestemt ikke længere igennem og han var nærmest tilbage på flydende kost, fordi alt andet mad havde været bandlyst det meste af ferien. 
Så for os har juli med baby bestemt ikke været nem! Men nu er alle 4 tænder ude, og han sover atter igennem og er tilbage på sin egen mad.
Samtidig har juli været så spændende for os - for vi har været nede og besøge Tristans vuggestue og møde en af de 3 faste pædagoger på hans stue. Det bliver SÅ godt, og det er et fantastisk sted, som vi er helt trygge ved. Nu kan 16.august bare komme an.

I juli læste jeg: 1 bog. 1. Ja, jeg sagde jo at det reading slump var sindssygt!Julis bedste bog: Ærlig talt kan jeg ikke rigtigt svare på det her spørgsmål, for jeg tror, at grunden til, at jeg endte i det slump, var, at jeg læste en bog, der bare skuffede mig og ikke fangede på den måde, jeg havde håbet på. Så jeg havde slet ikke lyst til at læse og kom ud af mit gode læseflow.
For at komme tilbage er jeg dog begyndt at læse W.I.T.C.H. tegneserierne, for jeg har en veninde, der har dem alle sammen - og det er det fedeste nostalgi-trip! Jeg har læst de første 7, og det er SÅ hyggeligt. 

Julis mest skuffende bog: Det må være "Under stjernerne". Den var bare slet ikke det, jeg troede, at den ville være, og jeg havde SÅ svært ved at få den læst færdig.

Hvad byder den kommende måned på?: Arbejde. JEG STARTER PÅ ARBEJDE IGEN EFTER 1 ÅR! Hvor er det bare vildt! Tristan skal starte i vuggestue, og jeg skal virkelig tage mig sammen for ikke at gå helt i panik over, at nu skal hverdagen i gang, og vi skal lære at være familie, hvor mor også arbejder.
Samtidig glæder jeg mig virkelig meget til at skulle tilbage på arbejde og være andet end mor. Og jeg skal tilbage til at opdatere bloggen jævnligt!

Har jeres juli været præget af ferie og en masse skønne bøger? Hvilke gode bøger har I fået læst?

1 kommentar:

  1. Juli har ikke været ferie for mit vedkommende, da jeg først holder Ferie fra i morgen og tre uger frem. Jeg har dog haft en god Juli Måned og fået læst mange bøger. Jeg blev fuldstændig ellevild med Små påsatte brande af Celeste Ng, hvilket jeg ikke havde regnet med, den er helt klart min yndlingsbog her i 2018.
    Nu læser jeg “ Dukkehuset” af Matthew Arlidge og “ Hot Mess” af Lucy Vine, dem er jeg også meget begejstret for!

    SvarSlet