.

.

onsdag den 6. juni 2018

Månedlig opsummering: Flytteklare majDette var maj for mig: Det her bliver nok en af de korteste månedlige opsummeringer nogensinde fra min hånd. Maj har for mig været flytning. Maj har været nedpakning og forberedelser til store flyttedag. Maj har været livet i flyttekasser og -rod, og maj har været lange lister og to-dos.
Maj har været rodløshed og frustration over midlertidighed, samtidig med at maj har været glæde og forventning.
Maj har været praktisk og alt for lidt hygge og ro. Maj har været nye møbler, nye rammer og ny hverdag.
Maj har været flytning. Ja, den har!

Maj på forældre-fronten: Når man skal flytte sit barn er der virkelig mange ting, der skal tages hensyn til. Hvordan falder han bedst til? Hvad med hans rutiner?
Heldigvis har flytningen været SÅ god. Efter blot 2 dage var Tristan helt dus med huset og de nye rammer. Han ELSKER at bo her, især fordi han først i maj begyndte at kravle. I lejligheden var der ingen steder for ham at være, men nu kan han give den gas i hele huset. Det er fantastisk at se ham udvikle sig her, og jeg bliver helt lykkelig ved tanken om, at det er her, han skal tage sine første skridt og mange andre ting. 
Samtidig med flytningen, bestemte vi os for, at han skulle lære at sove på eget værelse. Det er nok den bedste beslutning længe! Han har været inde ved os 3 gange i løbet af nætterne, og de 2 første har de første dage, vi boede her! Han sover bedre, og det samme gør vi. Han er fortsat på 1 flaske om natten, men vi får alle mange flere sammenhængende timer, og jeg er så stolt over, hvor god han er til at sove selv! Det er virkelig en befrielse.
Derudover er han bare god for tiden. Han har en rolig periode med en god lur hver dag, og han er så god til at lege og underholde sig selv. For når barnet efterhånden har flere vågne timer, så må man være praktisk mens han også er deltagende. Og det går rigtig godt. 


I maj læste jeg: Jeg troede faktisk slet ikke, at jeg havde nået nogle bøger i maj! Men det er blevet til hele 4 af slagsen, og det har været en fed læsemåned.

Majs bedste bog: Det er 100% "Leah på Off-beatet". Leah er en af mine nye yndlingskarakterer i en YA-roman, og jeg er så glad for at have lært hende at kende. Leahs historie var rørende, morsom og ekstrem vigtig, og jeg er bare så glad for, at jeg har fået læst den!

Majs mest skuffende bog: Det må nok være "Claire og Julemiraklet". Det var en fin læseoplevelse, men for mig var den der ligesom bare, og jeg var hurtigt videre til den næste bog i min læsestak. 


Hvad byder den kommende måned på?: Juni bliver på sin vis også flytning. Nu skal det sidste på plads, så vi endelig kan lære, at det her er hjem. Vi har rammerne nu, og alle rum er pakket ud, men vi mangler vores nips, billeder og de personlige ting, der virkelig danner et hjem. 
Juni bliver samtidig den måned, hvor Marks barsel starter. Fra den 18.juni er han herhjemme sammen med os på fuld tid. Og min barsel slutter. Dog har jeg en måneds ferie, der skal holdes, så vi når at have hele 4 uger herhjemme, inden jeg skal tilbage på arbejde. Det er jo helt vildt. Om halvanden måned er jeg tilbage på arbejde. Jeg glæder mig faktisk lidt.
Bøgerne når jeg, hvis jeg når dem. Mit mål er dog, at jeg skal have færdiggjort "Knivens stemme" af Patrick Ness, som jeg er næsten halvvejs med. Den er virkelig interessant, men jeg klasker totalt sammen grundet alt det her flytning, så det bliver ikke mange sider af gangen. Forhåbentlig falder roen snart over os, så jeg kan læse noget mere!

Har I haft en god maj måned? Hvilke bøger har I fået læst, og var der nogle mindeværdige læseoplevelser i mellem?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar