.

.

lørdag den 30. juni 2018

Månedlig opsummering: Etablerende juniDette var juni måned for mig: Juni har været en måned, der har stået på etablering. Der er blevet pakket flyttekasser ud, der er blevet rykket rundt på møbler og ordnet detaljer. Juni har været en måned med nips og billedophængning. Juni har været utallige ture i genbrug efter spisebord, stole og andre møbler, som lige mangler her og nu. 
Juni har været ny hverdag og rutiner, og juni har været et forsøg på at skabe følelsen af hjemme et helt nyt sted. 
Juni har været voksen-tid med havearbejde og gode film om aftenen. Juni har været bioturer, snak om drømme for huset og beundring af vores nye hjem.
Juni har været fremvisninger af hjemmet, og det har været klargøring til gæster.
Juni har været et tiltrængt besøg hos fantastiske Anne i Odense, og juni har været spilaftener med skønne mennesker.
Juni har været mor/datter-dag uden barn for første gang siden Tristan kom til verden.
Og juni har været tid med vores lille familie, som vi virkelig har haft brug for. 


Juni på forældre-fronten: Juni har været en fantastisk måned i forældre-land. Tristan sover god(e) lur(e) hver eneste dag, og han er endelig dér, hvor han forstår, at søvn i dagtimerne også kan være nødvendigt. 
Juni har været den måned, hvor han for første gang tog en nat helt uden flakse - dog kun én, men stadig!
Her slut juni er Mark endelig startet på barsel, hvilket betyder, at vi går herhjemme sammen. Det er fantastisk at kunne hjælpe hinanden og se udviklingen sammen. 
Vi døjer dog en del med tænder, så der har været en del dage med en dreng, der konstant har skullet have sin sut og har været rigtig ked. De 4 fortænder er på vej i overmunden, og de er liiiige under overfladen, men indtil nu bliver det ved det - desværre. 
Juni har været en skøn måned med en lille gut, der udforsker hele huset dagligt og som virkelig føler sig hjemme her. Det er så skønt at se!

I juni læste jeg: I juni er det blevet til hele 6 bøger! Min læselyst vendte virkelig tilbage her i juni, og det har været SÅ fantastisk.

Junis bedste bog: Uden tvivl "Knivens stemme" af Patrick Ness. Jeg nød den fra start til slut, og jeg er slet ikke færdig med at tale om den med andre endnu!

Junis mest skuffende bog: "Ouera", som er den anden bog i sjælevandrer-serien. Den havde SÅ mange gode elementer, men der var bare ting ved den, som jeg savnede eller ærgrede mig over. 


Hvad byder den kommende måned på?: Juli er bare ferie. Mark er hjemme, så vi kan bare nyde familietid den sidste måned, inden jeg skal tilbage på arbejde og Tristan i vuggestue. Den 1.august er min første arbejdsdag, og det er simpelthen så sindssygt, at jeg er færdig med barsel om 30 dages tid. Jeg kan slet ikke forstå, at et år er gået så stærkt. 
Så jeg vil virkelig nyde barslen her til sidst, for det kommer bare ikke igen. 
Omkring bøgerne aner jeg det faktisk ikke. Jeg tror, at juli bliver en måned, hvor jeg lige læser det, jeg føler for den pågældende dag. Jeg håber dog på at kunne holde fast i læselysten, for jeg ved, at når hverdagen kommer igen, så bliver det svært at finde tiden til bøgerne på samme måde som nu. 
Juli bliver også en uge i sommerhus ved Vesterhavet, og jeg glæder mig til en uge med hyggelige ture og masser af strand-dage!

Har jeres juni været god? Har I læst nogle gode bøger? Hvilke bøger planlægger I i jeres sommerferie?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar