.

.

onsdag den 2. maj 2018

Månedlig opsummering: Rolige aprilDette var april for mig: April har været en rolig måned på rigtig mange punkter - og så alligevel slet ikke. April har været kærestetid, april har været varme dage uden overtøj og lange gåture med barnevognen. April har været biografture med familie og min mand, og april har været to-do-lister i lange baner. Om præcis en uge får vi nøglen til vores hus, så april har været drømme om bestemte møbler, besøg i banken og revurdering af huset, når det nye køkken bliver sat i. 
April har været planlægning af store flyttedag, tanker om en housewarmning og drømme om, hvordan huset skal indrettes. 
April har været første børnefri aften og nat, fordi Tristan er blevet passet med overnatning.
April har været teaterture, sushi og romantik, der virkelig har været tiltrængt.
April har været træning, træning, træning og resultater, der efterhånden begynder at vise sig.
April har været mødregruppehygge, syge børn og refleksioner over livet som familie. 
April har været læsetid, hygge og rar. April har virkelig været tiltrængt. April på forældre-fronten: April har været rolig især på grund af Tristan. Efterhånden har vi fået rigtig godt styr på ham og hans søvn, og det er fantastisk, fordi det har givet et helt andet overskud til især hans mor! Han får kun flaske om natten nu, og vi er nede på en nattespisning (undtagen som nu hvor han er syg -.-). Han er begyndt at ville kravle og sidder SÅ flot på knæene, og han kan bevæge benene, men han tør ikke satse på, at armene kan bære ham. Men der går sikkert ikke lang tid, før han kravler rundt i det nye hus (han må nemlig meget gerne vente til, at vi er flyttet!). 
Han er virkelig blevet stor og kan så meget selv nu. Det er virkelig fantastisk. Vi er begyndt at putte ham selv om aftenen, altså at han falder i søvn uden os i rummet. Det fungerer super godt og har stoppet en masse frustrationer hos os. 
Alt i alt synes jeg virkelig, at vi har en dreng, der efterhånden giver mening igen efter sit lille "udbrud" i marts måned. Og det fortjener vi ærlig talt også...

I april læste jeg: Det er blevet til 4 bøger i april. Det er jeg ret godt tilfreds med, og det har været dejligt med lidt blandede bøger i stakken. Jeg havde egentlig lavet en læsestak, der skulle holde indtil flytning, men jeg er pt halvvejs med den sidste bog i den stak, så jeg må nok rode igennem en af flyttekasserne ved lejlighed...Aprils bedste bog: Den bedste bog i april har nok været "Fler og Flammer" af Melissa Grey. Den overraskede mig sindssygt meget og åbnede op for et univers, som jeg virkelig glæder mig til at læse mere om!

Aprils mest skuffende bog: Åh, lige i den her måned er det virkelig svært. Men det må nok være "Sjælevandrer" af Charlotte Fischer. Den fik 4 stjerner, så det er ikke fordi, at den er dårlig overhovedet. Men den havde nogle irriterende elementer, som til tider gjorde, at den var svær at læse. Så det må nok være den, der skuffede lidt i denne måned.

Hvad byder den kommende måned på?: Det kan siges meget kort: Flytning. Kasser, ryk, udpakning og kaos. Derfor ved jeg heller ikke, hvor meget der kommer på bloggen i løbet af maj, men jeg satser virkelig på, at der kommer lidt fra mig engang i mellem. Af bøger har jeg kun planlagt den, jeg er i gang med, nemlig "Dag 7", som er fortsættelsen til "Celle 7". Om jeg når andre bøger, må tiden vise. 


Har jeres april været god? Nåede I de bøger, I godt kunne tænke jer? Har I nogle fede læseplaner for maj, for så del dem endelig med én, der nok ikke får læst helt vildt meget ;). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar