.

.

torsdag den 1. februar 2018

Månedlig opsummering: Friske januarDette var januar for mig: Januar var en frisk start på mange områder. Et helt nyt år, som jeg kan gøre med, hvad jeg vil. For mig er januar ikke en masse nytårsforsætter, men det er et løfte om at gøre mit bedste endnu et år og at kunne se tilbage på det med glæde og tanken om, at det egentlig var ret fedt! Januar har været enorme fremtidsdrømme og tanker om de store ønsker, vi har herhjemme. Januar har været påmindelsen om, at jeg kan starte forfra med mange ting, og det har jeg haft i sinde at gøre.
Derfor har jeg i januar aftalt med mig selv, at jeg vil starte min træning igen med personlig træner. Jeg har brug for en ekstra hånd til at komme i gang igen, og jeg kan bare mærke, at det er den rigtige beslutning! Jeg skal skubbes i gang, have et program, der passer til mig og genfinde glæden ved en aktivitet, der tidligere har været SÅ dejlig meditativ for mig. Jeg savner at bruge min krop, og jeg starter med min træner her i februar, og jeg er sikker på, at det bliver godt.
Samtidig har vi herhjemme måtte sande, at det nogle gange er svært at få handlet og lavet god, sund mad. De første måneder af Tristans liv har vi brugt mange af de nemme løsninger (Sunset, pasta/kødsovs), og det er ikke specielt sundt. Så vi har bestemt os for at prøve Årstiderne og deres kvik-kasse for at gøre mad-livet lidt nemmere herhjemme. Det er en SÅ god beslutning, især fordi vi nu har et barn, der sidder med ved bordet, og han skal se sine forældre spise sund mad!
Januar har været skønne frokost-dates med søde veninder og en enkelt gang ude uden baby, bare Mark og jeg. Det har været SÅ mærkeligt men også skønt at få lidt pauser og tid til at lade op, så jeg kan være verdens bedste mor for Tristan.
Januar har været møder med banken og huskiggeri og drømme om husET og vores fremtidige hjem.  Januar på forældre-fronten: Vi har nu en dreng på 4 måneder, og selvom han ynder at tage powernaps ud over sin gode middagslur, så er han det dejligste i verden. Søvnen er vel bare en fase ;). 
Jeg er helt stoppet med at amme, og det er den rigtige beslutning for os alle sammen! Det hjælper SÅ meget på hans humør, hans nattesøvn og ikke mindst hans overskud. Jeg er så glad for, at vi tog det valg, og jeg glæder mig til at dele mit indlæg om amning med jer i min mor-serie. 
Samtidig er han startet på mad, og han ELSKER det! Han er især glad for gulerods/kartoffelmos, og han spiser alt, vi har serveret for ham indtil nu. Han er ved at have godt styr på at synke maden, og det hjælper meget på nattesøvnen, at maven er fyldt med tungere mad end mælk!
Han vokser derudaf og har sprunget længdekurven fuldstændig. Han er glad, og vi er glade og nyder, at han bare udvikler sig så hurtigt og har så meget personlighed. Han er blevet passet for første og anden gang - og Mark er begyndt at kunne have ham selv, så jeg kan komme ud!

I januar læste jeg: Et nyt år betyder også et nyt læseår, og min læselyst vendte på magisk vis tilbage, da vi råbte godt nytår. Jeg var så klar til at læse igen, og jeg har nydt det! Derfor har jeg i januar fået læst 4 bøger, og det er jeg stolt af, især fordi baby bare ikke har sovet!Januars bedste bog: Det må nok være "En af os lyver". Det var den, der for alvor gav mig læselysten tilbage, og den tog mig bare med storm!

Januars mest skuffende bog: "Raw". Den var på tilbud på Kindle Store, og det er jeg egentlig glad for nu. Den var desværre ikke den historie, jeg håbede på, og jeg har bare læst SÅ meget bedre bøger om spiseforstyrrelser.

Hvad byder den kommende måned på?: Februar bliver en skøn måned. Jeg glæder mig til gensyn med søde vennepar, og jeg glæder mig til, at jeg skal i gang med min træner! Februar bliver en måned med lange gåture med barnevognen, hygge med mødregruppen og forhåbentlig skønne bøger! I stakken ligger "Carry on", som jeg er godt i gang med og ELSKER, en skøn fantasy-bog samt den nyeste af John Green, som jeg ikke længere kan vente med at læse; og mit humør er endelig til den!

Har jeres januar været skøn? Har I fået læst nogle gode bøger? Hvad er jeres planer her i februar?

2 kommentarer:

 1. HEJ
  Finder du dig selv i en smule problemer med ubetalte regninger og ved ikke hvilken vej at gå eller hvor du skal vende? Hvad med at finde et velrenommeret gældskonsolideringsfirma, der kan hjælpe dig med at reducere månedlig afdrag, så du vil have overkommelige tilbagebetalingsmuligheder samt plads til at trække vejret, når det kommer til slutningen af ​​måneden og regninger skal betalt? ®Capital Managements Inc ™ https://capitalmanage-inc.com/ er løsningen på din finansielle ulykke. Vi tilbyder alle former for lån, der spænder fra $5,000.00 til $533.000.000.00USD med en lav rente på 2% og lånets varighed på 1 til 35 år for at betale lånet sikkert og usikret. Vores lån er godt forsikrede for maksimal sikkerhed er vores prioritet, vores førende mål er at hjælpe dig med at få de tjenester, du fortjener, vores program er den hurtigste måde at få det, du har brug for i et snap. Venligst reducere dine betalinger for at lette belastningen på dine månedlige udgifter ved at kontakte os på følgende WhatsApp:+19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

  Lån tilbyder advarsel til alle! Er du økonomisk ned, og du har brug for en presserende kredit / finansiel bistand? Eller har du brug for et lån til at starte / øge din virksomhed eller købe dit drømmehus. Få din instant lån godkendelse 100% garanteret i dag uanset din kredit score. drbenjaminfinance@gmail.com
  Capital Managements Inc hjemmeside: https://capitalmanage-inc.com/

  SvarSlet
 2. Dragi tražitelji kredita.

  Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je kao organizacija za ljudska prava diljem svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima u financijskim poteškoćama. Ako želite podnijeti zahtjev za zajam, kontaktirajte ih koristeći podatke u nastavku: e-mail: elenanino0007@gmail.com

  Ime:
  Potreban iznos kredita:
  Trajanje kredita:
  Broj mobitela:

  Hvala vam i Bog vas blagoslovio
  OSIGURANJE
  Ingrid

  SvarSlet