.

.

onsdag den 28. februar 2018

Månedlig opsummering: Boligsøgende februarDette var februar for mig: Det kan egentlig siges meget kort. Februar har budt på en sand husfeber, boligsøgning og ikke mindst HUSKØB! I januar begyndte vi så småt at snakke om huskøb, men det var så spændende og svært at slippe, så det meste af februar har vi kigget på huse. Vi er klar til at få vores eget, til mere plads og til faktisk at kunne føle os hjemme og have vores ting, hvor de fleste lige nu er opmagasineret diverse steder. 
Februar bød på enormt store beslutninger, men også de mest spændende længe, og til maj flytter vi i hus.
Februar har derfor budt på boligprogrammer (I know, jeg er blevet 80), utallige telefonmøder, banksamtaler, kassekreditter, lån og to-do-lister i lange baner. Februar har været store drømme, regneark og kompromisser. 
Men udover hus har februar budt på hyggelige stunder med verdens bedste mødregruppe, min første biograftur siden Tristans ankomst (sammen med sød veninde!) og lige her på falderebet er han blevet passet, mens hans forældre lavede andet end at snakke og se hus. Vi var i biografen og se Black Panther, og det var SÅ fedt! 
Februar er gået så stærkt, og jeg synes ikke, at jeg har lavet andet end at tale i telefon. Men hvor er det dog den fedeste måned længe!

Februar på forældre-fronten: På sin vis kan jeg vel gentage det med hus - vi har købt hus, også for Tristans skyld. Vi har brug for et sted, der er vores, og hvor han har PLADS. Her i lejligheden er tingene så stuvet sammen, og han har ikke et værelse. Det har altid ærget mig, for det betyder helt vildt meget at kunne give ham et værelse, der er HANS. Samtidig glæder vi os til at hjem, hvor gulvene fx ikke har splinter, så vi ikke skal frygte den snarlige kravlen.
I februar lærte Tristan endelig at trille fra ryggen til maven, og han er SÅ ivrig efter kravle og bliver måske bare en anelse hidsig, når han ikke kan- I stedet er han begyndt at møffe sig til siderne, så han kan på sin vis flytte på sig - til hans store glæde og overraskelse hver gang!
Han vokser derudaf, han har fået sin anden vaccine og han elsker mad. Vi propper det i ham, og han æder alt. 


I februar læste jeg: Fik jeg sagt, at februar har stået i husets tegn? Godt så. For det afspejler overskuddet til læsning nemlig også. I februar har jeg fået læst 2 bøger. Av. Men da vi startede på alt det her med hus, vidste jeg også godt, at bøgerne ville komme i anden række.

Februars bedste bog: Det er jo nemt den her måned, for jeg har kun læst 2 bøger. "Carry On" af Rainbow Rowell er uden tvivl månedens favorit! Den mindede mig så meget om den tid, hvor jeg læste fanfiction og den tog mig tilbage til, hvor stor en plads, Harry Potter har i mit hjerte. Den var morsom, spændende og en læseoplevelse, jeg virkelig nød!

Februars mest skuffende bog: Det må være "Tir-Nâzrals arving" af Mads Shack-Lindhardt. Den var som sådan ikke dårlig, men ikke helt det, jeg forventede. Jeg havde svært ved at komme igennem den første halvdel af den relativt korte bog, og det er ærgerligt, når der skal gå så længe, inden historien virkelig fænger.

Hvad byder den kommende måned på?: Marts har jeg bestemt skal være en mere rolig måned. Nu, hvor vi ved, hvilket hus, vi skal bo i, er det banken, der skal på arbejde. Ikke mig. Det er virkelig dejligt. Jeg har en læsestak med 4 bøger lagt klar, og jeg glæder mig til fantasy, YA og endda en YA-tegneserie! Marts bliver også en måned, hvor vi herhjemme vil prøve at komme lidt mere ud og få Tristan passet. Og marts bliver også en måned, hvor jeg skal noget, jeg ikke vil afsløre før næste måneds opsummering :)


Har jeres februar været dejlig? Har I nået lidt flere bøger end jeg? Og hvad er jeres planer i marts?

2 kommentarer:

  1. Jeg tror aldrig, at jeg har lykønsket jer med huset. Så. Tillykke med huset, hvor er det altså fantastisk!

    SvarSlet