.

.

torsdag den 31. august 2017

Månedlig opsummering: Afventede august
Dette var august for mig: August har været regnvejr og hyggedage derhjemme. Samtidig har august været dejligt mange skønne aftaler med søde mennesker. August har været fantastiske fødselsdage med glade mennesker og fine gaver. August var fejring af 2års bryllupsdag, og det var tilbageblik på en fuldstændig magisk dag. August har været gode bøger i stakkevis og pasning af bloggen på et niveau, jeg slet ikke havde regnet med, at jeg ville finde tid eller overskud til, men jeg har virkelig nydt at kunne sætte mig ned og bare blogge og forberede indlæg efter indlæg til mine søde læsere. 
August har mest af alt været venten. Vi venter og tæller dage til terminen og til, at livet aldrig nogensinde bliver det samme igen. August har betydet, at cirklerne, jeg færdes i, er blevet en del mindre, for jeg har været ret bange for ikke at være hjemme, hvis nu, at fødslen gik i gang. August har derfor betydet megen hjemmehygge hos os selv eller forældre.
August var en personalefest med par, som var hyggelig og lærerig, samtidig med, at det var helt mærkeligt ikke at skulle tilbage på arbejde med verdens skønneste kollegaer.
August har været "vi ses, når baby kommer!"-aftaler med venner, og det har været så surrealistisk at skulle sige den sætning højt. August har været hjertevarm og fyldt med omsorg og kærlighed. August kunne ikke have været bedre.


August på forældre-fronten: Det er jo sindssygt. August har været den sidste fulde måned uden en baby herhjemme. Det er helt vildt, at vi er så tæt på mål nu, og det skal da ikke være en hemmelighed, at vi går og er mega spændte og lidt nervøse. Mark har telefonen på lyd på arbejde nu, og jeg må kun ringe, hvis det betyder fødsel! Ellers er det sms'er! I august har jeg fået min gravide krop (især mave!) foreviget af en fotograf, og billederne kommer any day now, og jeg er virkelig spændt på at se dem! Jeg har været heldig og har ikke fået vand i kroppen eller taget 20+ kilo på. Det er maven, der er vokset, og jeg glæder mig til at se, at der stadig er lidt kvindelighed tilbage, for jeg føler mig godt nok som en hval efterhånden! August har været de sidste detaljers måned og lidt for mange sygehusbesøg, da BabyT er rigtig glad for at gøre sine forældre nervøse. Nu går vi for alvor bare og venter, og vi glæder os til at kunne vise hele verden vores fine, nye familiemedlem.


I august læste jeg: Jeg troede jo, at jeg peakede i juli, men NEJ! I august har jeg nemlig læst 10! bøger!!!! Det er jo sindssygt for mig at læse så mange. Der har været et helt vildt godt læseflow, og jeg kan mærke, at det slet ikke er væk. Det er en glimrende måde at få tiden til at gå, og jeg nyder at have tiden til at kaste mig over bøgerne og virkelig mærke lysten til at læse.

Augusts bedste bog: Der har været 2 bøger i august, som virkelig stjal mit hjerte, og derfor må jeg nævne dem begge, for jeg KAN ikke vælge. 
Den første er "Spektrum: Ursiderne" af Nanna Foss, som var alt det, jeg håbede på. Jeg læste den på én dag, og jeg er ellevild med den. Det er ikke bare action og tidsrejser: Det er også historien om at miste og komme videre i sit liv. 
Den anden bog er "Ting, min søn skal vide om verden" af Fredrik Backman, som Mark og jeg har læst højt for hinanden. Den var perfekt i den søde ventetid, og den gav os nogle helt særlige øjeblikke sammen, som jeg vil skatte forevigt.

Augusts mest skuffende bog: Det må nok være "Morika: Vildhunden og Panteren" af Sidsel Sander Mittet. Den første bog havde jeg det egentlig okay med, men den anden bog i serien irriterede mig alt for meget - især dens hovedpersoner. Det var en læseoplevelse, der lidt skulle overstås, og jeg var rigtig ærgerlig efter at have læst den. 


Hvad byder den kommende måned på?: Det nemme svar? BABY! Det er vist overskriften for september. Hvis jeg nu IKKE skal snakke baby, så fylder jeg selv 25 år i september, og jeg kan godt mærke, at når man er 25, så er man rigtig voksen. Sådan føles det i hvert fald. Om ikke andet er det smart at kalde sig voksen, når man skal have et barn! Septembers læsestak er pt en blanding af YA og klassikere samt 2 engelske titler, og det er virkelig en stak, som jeg glæder mig til at gå i gang med. Jeg er især spændt på "Room", som har stået på hylden i et års tid. Men ja. Det er nok BabyT, der er septembers store "ting". Jeg aner intet om, hvordan det kommer til at påvirke bloggen endnu, og jeg håber, at I vil have lidt tålmodighed med mig og os, for når han kommer, vil der nok være et par uger, hvor de regelmæssige indlæg forsvinder. Men jeg lover, at jeg er her, og at jeg vender stærkt tilbage!

Hvad byder jeres september på? Har august været lige det, I håbede på? Har I fået læst nogle gode bøger, og hvad vil I gerne læse i september?

3 kommentarer:

 1. September byder på en masse dejlige nye bøger for mit vedkommende. Jeg glæder mig rigtig meget til " Den evige ild" af Ken Follett udkommer og den nye med David Lagercrantz, jeg er nemlig en af dem som godt kan lide David Lagercrantz's version af Lisbeth Salander.
  Jeg fik læst hele 17 bøger i August bla. fordi jeg havde lidt ferie og jeg læste bla. biografierne om Lise Nørgaard og Jussi Adler Olsen, så August var lige det jeg havde håbet på.
  Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal læse i September endnu bortset fra nogle forhåbentlige bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Forhåbentlige gode bøger skulle der stå.

   Slet
  2. Ej hvor lyder det som nogle gode læsemål :) Jeg har endnu ikke læst de nye Salander-bøger, men jeg glæder mig virkelig til at få modet til dem. Synes de første 3 var lidt tunge at komme igennem nemlig, så det må jeg nok erkende har skræmt mig lidt væk :)

   Slet