.

.

søndag den 9. juli 2017

Vlog: Om at være ufrivilligt barnløs

Denne video har jeg virkelig overvejet mange gange. Skulle jeg gøre det, eller skulle jeg lade være? Hvad med dem, der virkelig kæmper, vil de mene, at jeg overdriver og skal pakke min ynk sammen?
Vil det blive misforstået som om, at jeg vil have opmærksomhed og anerkendelse?
Måske kan du svare ja til alle disse spørgsmål, og det er også i orden.
Jeg har efter lang tids overvejelse valgt at lave videoen alligevel.
Jeg har valgt at dele de tanker og processer med jer, som jeg er gået igennem det sidste halvandet år. Jeg løftede kort sløret for, at BabyT ikke "bare" kom i dette indlæg, og der er flere af jer, der har stillet spørgsmål og spurgt ind til mange af de følelser og tanker, man kan få i sådanne situationer. 

Dengang jeg stod og ikke anede, om jeg nogensinde fik lov til at opleve at blive mor, havde jeg brug for en video som denne. Jeg følte mig så alene og forkert, og jeg havde ingen steder at rette mine frustrationer hen. Derfor håber jeg, at denne video kan være med til at bryde et tabu, jeg var underlagt, og at den kan være med til at skabe håb og en forståelse for, hvordan det kan være at blive kaldt "barnløs".
Videoen er meget groft redigeret, og det er den, fordi jeg synes, det skal siges lige præcis sådan her fra min hånd. Jeg håber, I tager godt imod videoen og deler den med én eller flere, I kender, der står i samme situation. Derudover har jeg delt videoen i 2, hvis man nu synes, at 40 minutter var for lang tid ;). 

Del 1 af videoen:Del 2 af videoen:  

Tusind, tusind tak for alle lykønskninger og tanker, der er kommet vores vej, siden vi offentliggjorde, at T er på vej. Vi er så ovenud lykkelige og glæder os over, at vi skal være forældre. Jeg håber inderligt, at den lykke og forventning er noget alle, der drømmer om børn, får lov at opleve!

4 kommentarer:

 1. Hvor er du mega sej 😊 Sejt at du snakker om det og sætter ord på.
  Og endnu en gang tillykke. 🇩🇰

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have :)!
   Synes nogen skal :)

   Slet
 2. Du er så mega awesome Xenia. Jeg har mega respekt for dig. :)
  Alt held og kærlighed til jer.

  SvarSlet