.

.

onsdag den 5. juli 2017

Vlog: April+maj+juni bookhaul!

Jeg ved det godt. Jeg skylder jer så mange videoer! Og denne gang bliver det atter flere måneders bookhaul i én. Men det giver faktisk mening, fordi så mange bøger er der ikke. Det kan man jo altid glædes ved ;).
Heldigvis er der endelig tid i hverdagen til at optage, fordi jeg nu er på ferie/barsel, og derfor er jeg ikke presset med dagslys og tidspunkter, hvor Mark ikke er hjemme, så der er fred og ro.
DERFOR! deler jeg nu 3 måneders nye bøger med jer!

  Jeg håber, I har erhvervet jer nogle spændende bøger på det seneste. Hvilke af disse skal jeg glæde mig særligt til :)?

PS: I den kommende uge optager jeg en video omkring det at være ufrivilligt barnløs. Jeg har luftet lidt omkring det i dette indlæg, men jeg har bestemt mig for at svare på jeres mange spørgsmål og tanker. Hvis I ikke har fået stillet spørgsmål, kan I gøre det herunder, jeg skal nok tjekke kommentar-boksen, inden jeg optager :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar