.

.

mandag den 31. juli 2017

Månedlig opsummering: Læselystne juli
Dette var juli for mig: Juli har været en fantastisk måned. Juli har været fyldt med tid og overskud til ting, jeg slet ikke har haft lyst til i flere måneder. I juli har jeg fejret fars og svigerindes fødselsdag, hygget med familie og venner samt haft tid til M I G. I juli har kalenderen været gabende tom, samtidig med, at der hele tiden liiiige har været noget at lave. Juli har været fede film i biografen, te-dates med veninder og god mad.
Ser jeg tilbage på juli, må jeg med glæde sige, at det har været bøgernes måned. Jeg har læst, som jeg sjældent kan mindes, og jeg har haft SÅ meget lyst til at læse hele tiden. Bøgerne har virkelig fået lov til at fylde, og jeg kan mærke, at de har savnet at være en stor del af min hverdag - og at jeg har savnet dem. Juli har været regnvejrsdage i mit læsehjørne med en god kop te og bøger eller lydbøger, mens jeg har nørklet med min Bullet Journal til 2018. Ja, selvom jeg ikke er specielt kreativ og tegner som en på 5, så har jeg bestemt mig for, at min kalender i 2018 bliver hjemmegjort! Det er ret fedt at kunne sige, og selvom den på ingen måder ligner dét, man ser på Pinterest, så er jeg ret stolt af mig selv over at være kreativ på frivillig basis.
Juli har været skøn og har været alt det, den skulle være.


Juli på forældre-fronten: Juli har lidt været en milepæl på mange måder. Nu skriver bøgerne, at BabyT kan klare sig uden for maven med minimal hjælp, så derfor får jeg lov at føde, hvis han mod al forventning vil se dagens lys nu. Jeg nyder i fulde drag at være på barsel og kun koncentrere mig om at gro baby og de småting herhjemme, som jeg kan og må. Til gengæld er det i løbet af juli, at jeg er blevet ramt af gener. Efterhånden vejer den lille herre en del, og han fylder. Jeg har ondt i løbet af dagen, og plukveerne tager til. Samtidig er jeg virkelig blevet ramt af mavesyre i spiserøret, så min medicin mod det er nu min bedste ven! Efter et par dages sygdom var vi en tur på fødegangen for at få sikret os, at det ikke var gået ud over ham, og endnu en gang er vi gået hjem med beskeden om, at vi har en sund og rask dreng derinde, der nyder tilværelsen og bestemt ikke lider nogen nød.
I Juli fik vi de sidste store ting hjem, og den hamrelækre barnevogn står nu og venter på sin barnvognskæde. Det hele kommer voldsomt tæt på nu, og i august skal vi blandt andet til scanning, jeg skal have taget gravidbilleder og vi skal nyde den sidste fulde måned i tosomhed!

I juli læste jeg: 8 bøger! Det er jo for vildt, og jeg er pavestolt af mig selv! Mit læsehumør og -flow er for alvor vendt tilbage, og jeg nåede alle de bøger, jeg havde sat mig for, og som Mark havde udvalgt med hjælp fra min TBR-Jar. Jeg håber at holde den gode stil i august!

Julis bedste bog: Det er uden tvivl "Simon vs. verdens forventninger". Den overraskede mig virkelig, og den sidder stadig i mig. Den var SÅ god og havde bare det hele! Jeg kan slet ikke vente med at læse mere fra Becky Albertalli, for med Simon vandt hun en helt særlig plads i mit YA-hjerte.


Julis mest skuffende bog: I juli har jeg hørt en del lydbøger, og jeg har svært ved at høre egentlige romaner, for jeg er vitterligt ikke særlig auditiv. Derfor er biografier rigtig gode for mig, for misser man lige 1 minut, så er min erfaring, at det ikke er lige så fatalt. Og det er en god måde at øve sig på. Og det er en af disse, der var månedens mest skuffende. Her er der tale om Frank Clifforths "og selvom vejen den var lang". Den var intet specielt, og den var lige så hurtigt glemt, som den var hørt. Den rørte mig ikke og gav mig ikke rigtigt noget, som X-Factor ikke allerede havde fortalt.

Hvad byder den kommende måned på?: August bliver en skøn måned! Der sker som nævnt en masse hyggeligt på baby-fronten, og der skal fejres alskens fødselsdage! Min mor, bedste veninde, Mark og svigermor har fødselsdag i august (ja, mindre kan ikke gøre det!), så der er liv og glade dage! August bliver samtidig en måned, der virkelig skal nydes, for selvom ventetiden er lang, så er det den sidste måned uden baby i vores liv, så vi skal nyde aftener med film, serier og bare os. Det er så vildt, at det er lige om lidt!
Mark har trukket bøger fra min TBR-Jar, og august bliver en måned med dystopisk YA, klassisk fantasy og en vampyr-romance! Der er lidt for enhver smag, og jeg glæder mig til at se, om jeg når de 4 bøger, der er lagt klar på læsebordet.

Hvad byder jeres august på? Har juli været lige det, I håbede på? Har I fået læst nogle gode bøger, og hvad vil I gerne læse i august?

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder juli bare til at have været en rigtig skøn måned for dig! Og august ligeså. Jeg er imponeret over alle de bøger du har nået! Ville ønske jeg selv havde været lige så produktiv :P

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe det er jo det gode ved barsel :D Der skal man ikke nå så meget ;) Jeg skal også læse nu! Har en ide om at når baby ankommer, så bliver tiden til læsning minimal i starten!

      Slet