.

.

torsdag den 1. juni 2017

Månedlig opsummering: Kaotiske maj
Dette var maj for mig: Maj var en måned med travlhed, og det synes jeg snart, at jeg skriver hver måned. Maj har været kaotisk, selvom den har haft sine glimt af ren og skær lykke. For mig har maj været en måned, hvor den ene dag har taget den næste, og det har været svært at følge med i det hæsblæsende tempo, som maj kom med.
Maj har været en fantastisk teatertur, gode film i biografen og lidt tid sammen med venner, jeg virkelig forsømmer for tiden, da arbejde virkelig kræver mig på mere end fuld tid indtil juli måned.
Maj har været spændende og udfordrende arbejdsopgaver, som jeg elsker men som samtidig eg hårde, når man også er gravid på fuld tid. Maj har været en måned med tiltrængte eftermiddagslurer og aftener på sofaen.
Maj har været solrig og varm, og den har givet mig min læselyst tilbage.
Maj har været præget af sindssygt pengeforbrug grundet BabyT, og maj har været fremtidsplanlægning af bedste skuffe.
Selvom maj var kaotisk, og forsvandt så hurtigt, som den kom, var maj en måned, jeg vil se tilbage på med smil.
 

Maj på forældre-fronten:I maj blev baby virkelig konkret. På en og samme dag blev der købt puslebord, seng og barnevogn med alt tilbehøret. Dankortet brændte, og jeg er sikker på, at vi har lignet de mest lalleglade mennesker i verden, da vi slæbte seng og puslebord op i lejligheden: for nu havde vi ting - rigtige ting! - til vores lille baby! Barnevognen kommer ikke hjem før et par uger før terminen, men møbler er samlet, tøj er vasket og T's babycorner er langsomt i gang med at blive indrettet. Det er så surrealistisk og fantastisk på samme tid, og vi nyder at kunne gå og pusle med hans ting.
I maj fik jeg pakket det sidste sammen af biblioteket, så jeg nu kun har 2 reoler med bøger fremme. De gamle hylder er hentet, og det gav plads til, at vi nu kan se, hvor T's ting kan og skal være. Maj blev måneden, hvor T sparkede for første gang, så Mark kunne mærke det, og maj blev måneden, hvor jeg bare måtte sande, at det er skide hårdt at være gravid!I maj læste jeg: 1 bog.... 1. Det vidner vist om, hvor travl måneden har været. Teknisk set har jeg læst halvanden, for det er den bog, jeg læser lige nu, der virkelig har givet mig min læselyst tilbage! Men jeg har færdiggjort 1! bog i maj.

Majs bedste og mest skuffende bog: Den bedste og mest skuffende kommer lidt under samme kategori i denne måned, fordi der kun er en bog. Her er der tale om "Fra og med dig" af Mhairi McFarlane. Som jeg vil skrive i min anmeldelse, var det en voldsomt hyggelig læseoplevelse, og jeg grinte gennem hele bogen og holdt af hovedpersonerne. Men bogen gjorde som sådan ikke noget ved mig. Den var der, den underholdt mig, og så satte jeg den på hylden og følte mig med det samme klar til en ny læseoplevelse


Hvad byder den kommende måned på?: Juni bliver en måned, jeg har set frem til med LÆNGSEL! Juni bliver en måned, hvor jeg skal se en masse søde mennesker og nyde ro i mit liv. Juni bliver min sidste måned med arbejde i 1 år! For den 23.juni er min sidste arbejdsdag, og så går jeg på ferie/barsel. Og jeg glæder mig helt vildt!
Juni bliver ferie med min elskede mand, som vi begge trænger til, skønne middagsaftaler og forhåbentlig en masse dejlige bøger (læsestakken er lagt frem!). Og juni bliver ikke mindst en måned, hvor jeg ENDELIG skal se Jesus Christ Superstar med min mor og Mark. Vi har haft billetterne i halvandet år, og vi er SÅ klar!

Hvad byder jeres juni på? Har maj været lige det, I håbede på? Har I fået læst nogle gode bøger, og hvad vil I gerne læse i juni?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar