.

.

søndag den 7. maj 2017

Månedlig opsummering: Spøjse april

Dette var april for mig: April var en måned, der bød på nye vaner og nye arbejdsopgaver. I år har jeg atter førskole-børnene, og april er derfor blevet brugt på intensiv indkøring af 22 nye, skønne unger og deres forældre. April har budt på forandringer, så arbejdslivet ikke længere er vane og rutine, men der skal hele tiden tages stilling til det nye og arbejdes med det. April var været enormt intens, når det kommer til mit arbejde, og jeg ved, at sådan bliver maj og juni også. Førskole-forløbet er bare vildt, og dagene glider sammen. 
April har været biografture og værdsat afslapning hjemme i lejligheden. April har været regnvejrsdage blandet med solskin og varme. April har været et fantastisk readathon, hvor jeg har fået læst skønne bøger, jeg endnu ikke har anmeldt, da tiden ikke har været til det. April har været planlægning og spontanitet smukt samspil, og jeg har nydt begge dele lige meget. April er gået så sindssygt hurtigt, at jeg faktisk har svært ved at genkalde, hvad jeg præcist har brugt min tid på. April har været drømme og forestillinger om det, der snart kommer, og samtidig har april været en måned, hvor jeg har set tilbage og lader fortiden fylde, når den havde brug for det. 
April har været mange ting. Alt for mange ting. Den var der næsten ikke, og når den var, har den været mærkelig - endda spøjs. 


April på forældre-fronten: Dette punkt er nyt i min opsummering, da jeg længe har debatteret med mig selv omkring, hvor meget det her med baby skulle fylde på bloggen. Det er ret svært for mig, hvor meget jeg skal dele, og hvor meget jeg er tryg ved at dele. Derfor kommer der dette lille indspark en gang om måneden, hvor jeg vil dele det, jeg tænker giver mening.
I april har jeg været til min første ud af 2 glukosetests, hvilket gik fint. Vi har pakket halvdelen af mit bibliotek ned, så der kan gøres plads til baby-corner, og nu mangler vi bare, at hende, der skal have de 4 reoler, kommer og henter dem, når hun får sin lejlighed i juni måned. Vi har ikke købt noget til ham endnu, da vi gerne ville have overstået MD-scanningen, og alt er perfekt. Alle organer, lemmer og knogler er perfekte, og han trives så fint inde i hulen. Maj bliver med lidt mere fokus på praktiske ting, og jeg glæder mig rigtig meget til dem alle.  

I april læste jeg: 5 bøger. Min læselyst er væk. Jeg kan simpelthen ikke finde roen til læsning i min hverdag for tiden, og jeg HADER det! Jeg savner bøgerne, men jeg kan slet ikke samle mig omkring det. Jeg håber, at det snart bliver bedre, men trætheden overmander mig konstant efter en lang arbejdsdag. Dog har jeg haft rigtig dejlige læseoplevelser i april, og jeg glæder mig til at dele anmeldelserne med jer snart!

Aprils bedste bog: Uden tvivl "Unboxed" af Non Pratt! Bogen læste jeg til Readathon, og jeg var så overrasket over, hvor vild en historie, der kunne skrives på 125 sider. Den tog mig med storm, og jeg tænker ofte på den. Den rørte mig virkelig, og jeg er så glad for, at Mark insisterede på, at jeg skulle have den bog med hjem fra London!


Aprils mest skuffende bog: Det må nok være "Through the Looking Glass" af Lewis Carroll. Det er ikke fordi, at den var dårlig: Jeg forstod bare ikke, hvorfor der var behov for en fortsættelse. For mig var den en gentagelse af den første bog, som jeg virkelig forelskede mig i, og den gav mig som sådan ikke noget nye til universet. Jeg nød et gensyn med Alice og den finurlige verden, hun besøger, men mere var der ikke i læseoplevelsen for mig.

Hvad byder den kommende måned på?: Maj måned bliver travl. Der er en masse aftaler med venner, veninder og familie allerede nu. Der skal købes de første ting til BabyT, og vi har planlagt en date-night eller to for at få set lidt til hinanden - det har der slet ikke været tid nok til i april måned! På læsebordet ligger der halvanden bog, som jeg ikke nåede i april, og mit mål er, at de i hvert fald skal nås her i maj! Jeg vil forsøge at gøre læsningen til et helle og ikke en skal-ting, som jeg godt kan have tendens til i de travle perioder. Maj bliver forhåbentlig en måned, hvor jeg kan finde lidt mere ro og overskud, for det har jeg savnet i april.


Hvad byder jeres maj på? Har februar været lige det, I håbede på? Har I fået læst nogle gode bøger, og hvad vil I gerne læse i maj? 

6 kommentarer:

 1. Jeg synes det er SÅ hyggeligt at høre om baby og hvordan det går! Det er altid spændende at følge med på sidelinjen.

  Derudover, så lyder det som om, at du har haft en god, men travl, måned - og selvom den ikke indeholdt lige så mange gode bøger som du ønskede, så lyder det som om, at dem der var, var gode! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo netop det med om det er interessant for andre også ;) Så holder nok baby ting på et minimum xD

   Slet
 2. Sikke en begivenhedsrig måned - det er da klart, at læsningen ikke har været i højsædet.
  Maj bringer forhåbentligt en masse solskinstider med sig. Jeg er i et værre udendørshumør, så jeg ser bestemt frem til mere solskin og lidt varmere temperaturer :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja sol!!!! Vi venter med længel...

   Slet
 3. Nyd hinanden inden baby kommer, det er mit råd! :D

  SvarSlet
 4. Vi er helt på 'same page' hvad angår 'Through the Looking Glass', jeg følte også at den var underlig unødvendig. Dejligt at høre, at alt er som det skal være med bebs :)

  SvarSlet