.

.

fredag den 3. marts 2017

Månedlig opsummering: Tunge februar


Dette var februar for mig: Februar har været en tung måned med alt, hvad det indebærer. Jeg har været ramt af umenneskelig træthed, og overskuddet har ikke været til alt det, jeg egentlig gerne ville.
I februar har jeg arbejdet og forberedt som aldrig før, fordi jeg til april starter vores førskole-gruppe, og alt skal være klar, når de starter. Bøgerne har stået i sidste række, og jeg har savnet min læsetid og min læselyst, men nogle gange er det bare ikke bøgerne, der kalder på mig.
Herhjemme har livet stået lidt stille, hverdagen har virkelig været hverdag, og de små øjeblikke kan tælles på én hånd.
Februar har været en måned med travlhed og planlægning ned i mindste detalje. 
Nu skal det ikke lyde som om, at februar var det rene lort. For det var den ikke! Jeg har været i teateret med Mark og se "Medea" på Aarhus Teater, og det var en fantastisk oplevelse!
Jeg har haft en fantastisk dag med søde Anne i Aarhus, hvor der blev shoppet, drukket te og grint så tårerne trillede, da vi så "Erasmus Montanus" på Aarhus Teater. Det er en dag, jeg stadig tænker tilbage på med smil og latter, og jeg elsker veninde-stunder, som bare er guld værd!
Februar har være travl og ikke den bedste måned, men de gode stunder, der har været, skatter jeg uendeligt højt. 


I februar læste jeg: Ja, det er deprimerende. Det er blevet til 2 bøger, og Goodreads minder mig kærligt om, at jeg nu er bagud i min reading challenge. Men det er jo ikke, fordi jeg skal stresse.... Jeg har simpelthen ikke haft tid, og så er det grundet, at den 3.bog jeg er gået i gang med denne måned, virkelig tager mig tid og dræner mig for læseoverskud...

Februars bedste bog: Det må uden tvivl være "Cinder"! Jeg er ellevild med den, og jeg kan slet ikke vente med at læse resten af serien, for hold nu op hvor den var fængende! Den kunne noget helt specielt, og jeg nød virkelig at læse den.

Februars mest skuffende bog: Normalt siger jeg ikke bøger, jeg ikke har læst færdig, men jeg er nødt til at sige "Dødens mærker" af Veronica Roth, for den har simpelthen taget mig så lang tid, og jeg har kæmpet med den snart i en måned. Det er så sjældent, det sker, og det er ikke fordi handlingen ikke er spændende. Men den er skrevet SÅ tungt, at jeg ikke kommer nogen vegne med den, og derfor må den godt nævnes her.


Hvad byder den kommende måned på?: Marts bliver alt det, som februar ikke var. Marts er proppet med skønne aftaler med min mand og med skønne venner. Der er alt fra veninde-dates til double-dates med yndlingsmennesker, og jeg glæder mig sådan til at lave ting, jeg virkelig har L Y S T til. Marts' læsestak er ved at være på plads, og jeg har bestemt mig for, at jeg nu tager mig sammen og kommer gennem "Dødens mærker", så jeg kan læse alle de andre skønne bøger, der ligger og venter på mig. 
Marts bliver en måned med koncerter, standup, biografture, spil og latter, og jeg kan slet ikke vente. Marts er forår og lys, og jeg glæder mig til at dele store forandringer og ting med jer, som jeg bare har krydset for blev til noget!

Hvad byder jeres marts på? Har februar været lige det, I håbede på? Har I fået læst nogle gode bøger, og hvad vil I gerne læse i marts?  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar