.

.

lørdag den 25. februar 2017

Vlog: December+Januar Bookhaul 2016/17

Det er endelig blevet tid til, at jeg kan dele min december 2016 + januar 2017 Bookhaul med jer! Det er da lige ved, at jeg kunne have taget februar med også med det elendige tempo, jeg kører med for tiden!

Det er min korteste bookhaul til dato, men det var rart, da den skulle filmes og redigeres på under en time!
Jeg har både nogle spændende, nye udgivelser og smukke klassikere fra Folio Society med i videoen, og jeg har glædet mig til at dele dem alle med jer :)Er der nogle af bøgerne, I har læst og hvad synes I? Har I gjort jer nogle skønne bogkøb de seneste måneder?

4 kommentarer:

 1. Heads up så du ikke bliver skuffet! Mit lorteliv er den første af de to Bækkenlund-bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg læste forkert bagpå dem så ;)
   Mange tak! Ligger dem lige i rigtig rækkefølge på læseværdig ;)

   Slet
 2. Jeg har ikke læst nogen af bøgerne, men den nyeste bog af Fredrik Backman glæder jeg mig virkelig meget til at læse, da jeg er meget begejstret for hans øvrige bøger.
  Jeg har også købt en del bøger på det seneste, bla. Kaninjægeren af Lars Kepler og Det der er værre af Lars Kjædegaard

  SvarSlet