.

.

onsdag den 8. februar 2017

Min TBR-Jar
Jeg tager ofte mig selv i at stå og kigge på mine fyldte bogreoler. Der er så mange fortællinger, der tigger og beder mig om at læse dem. Det bliver hurtigt overvældende, og jeg vælger nogle gange at genlæse bøger, fordi jeg slet ikke kan beslutte mig. Det er egentlig fjollet, at man kan have så mange bøger, at man ikke kan beslutte sig for, hvilke man skal læse.

Mine bøger er noget af det bedste, jeg ejer, og jeg elsker hver og én. Bøger vidner om, hvem jeg er, og jeg elsker at samtale om min bogreol, fordi der altid er spørgsmål til bestemte titler, og pludseligt kan man lære hinanden at kende ud fra læsevaner eller genre-kærlighed. 
Men det er svært at vælge, og nogle gange ville jeg ønske, at jeg bare kunne tage reolerne fra en ende af og læse, til alle bøgerne kunne markeres som læste. Men det er ikke altid muligt, for jeg ved med mig selv, at jeg er stædig og ikke bare kan læse en bog, fordi det er den, der står som den næste i reolen.
Men jeg ved, at hvis jeg gør tingene lidt sjove og kreative, så kan jeg!


Derfor har jeg lavet mig en TBR-Jar, altså en at-læse-krukke. Det er bestemt ikke en revolutionerende ting i bloggerland, det er noget MANGE bloggere efterhånden har lavet sig. Meningen med en TBR-Jar er, at man skriver alle sine bøger ned på sedler, putter dem i krukken, og hver gang, man ikke ved, hvad man skal læse, skal man trække en seddel, og den bog, der står derpå - you guessed it - skal man læse!
Det gør, at jeg kommer rundt i alskens genre, og jeg får udfordret mig selv og læst bøger, der har stået på mine reoler alt for længe.


Min krukke har gjort personlig, så den passer lige præcis til mig, og jeg har formet mine sedler til små stjerner, fordi de bare er flottere på den måde, og fordi det gør legen meget sjovere. Jeg elsker, hvordan krukken er kommet til at se ud, og den passer perfekt som pynt og en boglig accessories på mine reoler! Jeg har lavet min læsestak for august, så den skal stå sin prøve til september, og jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvilke eventyr, jeg skal på til den tid.


Har I også en TBR-Jar? Og får I brugt den?

2 kommentarer:

  1. Det er altså smart, tror jeg vil lave sådan et glas selv. Frem med blæk og papir - og glas :-)

    SvarSlet