.

.

onsdag den 1. februar 2017

Månedlig opsummering: Uventede januar

Dette var januar for mig: Januar blev slet ikke den måned, jeg havde regnet med. Normalt plejer januar at være en måned, der lidt skal overstås, fordi alle skal starte på en frisk og lave alting om. Men i stedet blev januar en dejlig "hjemmevant" måned. I januar har jeg fået læst en masse bøger, jeg har haft tid til mine venner og min familie, og jeg har set frem mod lysere dage, hvilket bestemt ikke ligner mig, da vinter og efterår normalt er yndlingsårstiderne. Men der er sket et eller andet med mig på mine gamle dage: Januar er blevet kold og mørk, og jeg glæder mig til fine forårsblomster og solens varme.
I januar har jeg nydt gode caféturer med veninder og jeg har været på shoppe-dag med min søde svigerinde. Jeg har nydt god mad med Mark og planlagt sommerferie, som vi allerede nu glæder os enormt til. Jeg har haft travlt på arbejde men samtidig tid til fordybelse og nærhed herhjemme, og det er en kombination, jeg håber kan fortsætte hele 2017.
I januar holdt jeg foredrag og workshop for fantastiske forfatterspirer om at blogge, instagramme og vlogge, og det minder mig gang på gang om, hvorfor jeg elsker det her så meget! Jeg har stenet youtube i utallige timer og grædt til SKAM og Frasier. Jeg har skreget lidt til American Horror Story og drukket alt for meget te fra Perchs.
Januar har været fantastisk!


I januar læste jeg: Hele 5 bøger, og det er jeg faktisk rigtig stolt af! Jeg er kommet godt ind i mit nye læseår, og der har allerede nu været fænomenale læseoplevelser, som jeg glæder mig til at dele med jer alle sammen!

Januars bedste bog: Der er ingen tvivl i denne måned! Der er her tale om "Illuminae", som jeg lige nu snakker om til ALLE, for den fortjener al den omtale, den kan få! Det er stadig svært at finde ord for den læseoplevelse, og jeg bliver stadig blæst bagover ved tanken om den.

Januars mest skuffende bog: Denne bog gjorde mig direkte vred. Her er der tale om "Slap dog af!" af Linse Kessler. Anmeldelsen er ikke skrevet endnu, og det er fordi, at hver gang, jeg starter på den, bliver jeg så vred og usaglig, og spørgsmålet er, om den overhovedet fortjener en anmeldelse. Aldrig har jeg læst noget så forfærdeligt og grimt, og jeg er forarget over, at nogle af de ting, der står i den bog, er udgivet. Jeg synes, at Linses selvbiografi var rigtig fin, men denne "guide" er det værste, jeg nogensinde har læst.


Hvad byder den kommende måned på?: Februar byder på teater med søde Anne og Mark, og ikke mindst mit første besøg hos Perchs te-saloner, som jeg har tårnhøje forventninger til! Februar bliver måneden, hvor jeg får læst de sidste bøger i den læsestak, der har været 2 meter siden november, og jeg er stolt af, at den endelig er ved at være ved vejs ende, så jeg kan bruge min TBR-jar. Februar bliver en måned med et par ture i biografen også, og det føles som om, at det er mega lang tid siden sidst, og jeg glæder mig som et lille barn.  

Hvad byder jeres februar på? Har januar været lige det, I håbede på? Har I fået læst nogle gode bøger, og hvad vil I gerne læse i februar?  

2 kommentarer:

  1. I februar vil jeg have læst Illuminae. Jeg købte den til Bogforum, men har ikke haft tid til at læse den endnu, og nu skal det altså være. Jeg har kun hørt gode ting om den, og glæder mig virkelig til at få begyndt på den.

    SvarSlet
    Svar
    1. Den bliver en fantastisk læseoplevelse! Glæder mig virkelig til at høre hvad du synes :)!

      Slet