.

.

lørdag den 14. januar 2017

Vlog: De bedste bøger i 2016

Nu er vi godt i gang med 2017, og allerede nu kan jeg mærke, at det bare bliver mit år. Jeg er effektiv og får ordnet alt det, jeg gerne vil, og boglisterne kører derudad. 
Jeg har endelig tiden til at se tilbage på mine læseoplevelser i 2016, og traditionen tro er det blevet til en video.
Jeg ser tilbage på de 10 bedste læseoplevelser i 2016, og det har virkelig været et fantastisk læseår for mig. Jeg har læst SÅ mange skønne bøger, men der er 10, der rørte mig ekstra dybt, og dem deler jeg med jer her:

Hvilke bøger var de allerbedste for jer i 2016? Fik I læst det, I gerne ville, og hvad planlægger I at læse i 2017?

2 kommentarer:

  1. Tak for dine altid skønne videoer - jeg har som altid fået et par inspirations-bøger som er kommet på min liste. Bl.a Himlen ved mine fødder, som har været på listen længe, men nu er sat på "play" på Storytel - og Hjertet er 1 organ, fordi jeg som lærer (dog ikke i udskolingen, men problematikkerne er også reelle i 6.kl), tænker at det er en bog, jeg må læse - om ikke andet, så for at anbefale den til mine kollegaer, der underviser 8-9. klasse! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg SÅ glad for at høre!!! Det er netop derfor jeg elsker at fortælle om bøger!

      Slet