.

.

mandag den 2. januar 2017

Læsemål for 2017
Et nyt år betyder en ny begyndelse. Det betyder, at vi kan viske tavlen ren og bestemme os for, hvad vi gerne vil gøre anderledes. For nogen betyder det nyt arbejde, ny livsstil eller nye venskaber. For nogle betyder det oprydning i det gamle og anskaffelse af nyt og for en tredje gruppe betyder det blot, at der skal skaffes en ny kalender.

For mig er der nok tale om lidt fra alle 3 grupper, men i dag skal det handle om de boglige mål, jeg har sat mig for 2017. Det var rigtig fedt at lave mål for mit 2016, og det holdt mig til ilden samtidig med, at det var en sjov måde at udfordre mig selv lidt på.
Derfor gentager jeg succesen, og deler dem derfor med jer her på bloggen:

 
Mine læsemål for 2017 er:

 • Jeg vil læse 50 bøger (Goodreads Challenge). Mit mål i 2016 var også 50 bøger, og jeg kan mærke, at jeg ikke skal sætte barren højere end det i 2017. Der kommer til at ske så mange ting i '17, og jeg vil være sikker på at nå mit mål. Og så er jeg typen, der synes, at 50 bøger er sindssygt mange at nå ;)
 • Jeg skal have læst flere børneklassikere. Efter vores tur til London i efterårsferien har jeg fået en masse nye klassikere på hylderne, og jeg nyder virkelig at læse børnebøger. Derfor skal der læses endnu flere i '17, og jeg har allerede en idé om, hvilke jeg gerne vil nå igennem.
 • Jeg skal læse MINDST et eventyr fra min "1001 Nats Eventyr"-samling om måneden. Dette mål er sat sammen med Irene, og det er måske latterligt lidt at læse et eventyr om måneden, men det VED jeg, at jeg kan nå. Vores plan er nemlig at læse ALLE eventyrerne. Om vi når dem alle i 17 ved jeg ikke, men vi går i hvert fald i gang, og jeg glæder mig til at læse en helt anden kulturskat end den, jeg er vokset op med.
 • Jeg skal bruge min TBR-Jar, når jeg ikke ved, hvad jeg skal læse. Jeg er SÅ glad for min TBR-Jar, og jeg vil blive endnu bedre til at bruge den i 2017!

 • Jeg vil udgive mindst et blogindlæg om ugen, og jeg vil blive bedre til at planlægge fremad, når det kommer til indlæg. Jeg har alt for mange perioder, hvor der ikke sker nok på bloggen, og det skal der ske noget ved i 2017. Jeg vil blive bedre til at forberede indlæg, så det er så nemt at gå hjem og klikke "udgiv" efter en lang arbejdsdag, for jeg kan mærke, at I, søde læsere, er så meget mere aktive, når jeg poster regelmæssigt. Så det skal der ske noget ved i det nye år!
 • Jeg vil læse "Harry Potter & De Vises Sten" i min fine, illustrerede udgave. Jeg har SÅ længe haft lyst til at genlæse Harry Potter-serien, men jeg har bestemt mig for, at jeg vil starte med at læse den første - og endda i illustreret udgave! Jeg kan næsten ikke vente!
 • Jeg vil deltage i mindst ét Readathon i år. Jeg har endnu ikke styr på ferie og ferieregler, så jeg har ingen idé om, om jeg kan deltage i begge Readathons, men jeg VED, at jeg skal deltage i mindst ét. Selvom jeg selvfølgelig håber at kunne være med til dem begge to. Det er bare nogle af årets absolutte højdepunkter.

So there you have it! Mine læse/bogmål for 2017. Sikke en omgang, og jeg glæder mig til at evaluere dem om et års tid!
Har I sat jer nogle mål for 2017? Og nåede I nogle af dem, I satte for 2016?


12 kommentarer:

 1. Det lyder som nogle fornuftige og overkommelige læsemål du har sat dig.
  Jeg har selv overvejet at lave et TBR jar, men har aldrig fået taget mig sammen til det fordi jeg er alt for meget lystlæser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger den på den måde at de titler, jeg ved, jeg bare læser det sekund, jeg modtager dem, ikke kommer i. Min er for de bøger der kræver lidt tilløb så jeg kaster mig ud i det :)

   Slet
 2. Det lyder som nogle rigtige gode mål, du har sat dig for 2017! :D

  SvarSlet
 3. Jeg elsker idéen om et TBR jar men jeg har aldrig været i stand til rent faktisk at bruge det..
  Det er dog nogle virkelig fine mål du har sat dig, jeg ser frem til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også at jeg bliver enormt god til at bruge min! Opdaterer den i hvert fald fint med nye titler ;)

   Slet
 4. Ej, sikke nogle gode læsemål du har sat dig. Jeg tror ikke jeg vil deltage i Goodreads Challengen i år, jeg synes egentlig ikke at det gør nogen forskel for mig om jeg deltager eller ej.

  Men jeg er enig, læsemål år også mig til at holde fokus i løbet af året og gør helt sikkert at jeg får læst mere målrettet end jeg ellers ville have gjort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   GR er fordi jeg godt kan lide at presse mig selv lidt samtidig med at det er opnåeligt og sjovt :)

   Hvilke mål har du sat dig søde B?

   Slet
  2. Mit læsemål i år er kort og godt. Læs mere, køb mindre. Så må vi se hvordan det går... ;)

   Slet
  3. Især køb ønsker jeg dig held og lykke med ;)

   Slet
 5. Hvor lyder det som nogle fine mål for 2017. Jeg er især vild med det med, at læse "Harry Potter & De Vises Sten" i den illustrerede udgave. Jeg begyndte selv på den i december, men blev desværre ikke færdig. Det er dog sådan en smuk bog, som uden tvivl fortjener at blive læst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også til den! Den er så fin!

   Slet