.

.

torsdag den 22. december 2016

Vlog: November Bookhaul 2016!

Man man aldrig er hjemme i dagslys er det svært at nå at optage videoer! Det er bare ikke pænt i læselampens skær! Så nu har jeg her til formiddag optaget min november bookhaul til jer.
I november var jeg på Bogforum, og det betyder jo billige bøger. Så der er en MASSE nye bøger, jeg har glædet mig til at vise jer, og selvom jeg er syg, så er det så fedt at dele dem alle med jer, og jeg håber, at I kan blive inspireret til lidt vinter-læsning :)Der er sket et eller andet, da jeg optog videoen: Lyden og billederne følges ikke 100%, men det håber jeg, at I kan se bort fra, det er så lidt at jeg simpelthen ikke magtede at optage det hele en gang til. I januar er det planen, at jeg vil købe et kamera, der kan filme, og så er jeg ude over, at min Mac's webcam skal have en god dag....

Har I læst nogle af de mange bøger og hvilke skal jeg glæde mig til?

Rigtig glædelig jul søde læsere!

2 kommentarer: