.

.

lørdag den 31. december 2016

Månedlig opsummering: Fantastiske december
Dette var december for mig: December har været en fantastisk måned med julestemning ud over alle grænser. Det er slet ikke nogen hemmelighed, at jeg ELSKER julen og decembers særlige stemning. Det er den bedste tid på året. Sidste år svedte jeg over bachelor og kunne slet ikke nyde december, så i år har den fået fuld skrald! Der er købt grimme juletrøjer i massevis, der er blevet hørt julemusik og pyntet op. På arbejde er der blevet givet nisse-gaver og spredt kram og hyggestemning, som jeg bare har elsket.
December har været en enkelt julefrokost og gaveindkøb traditionen tro med en bedste veninde. December har været lys og kram og spænding.
December har været pakkeleg og chokoladekalender. December har været alt for mange kopper te og varm chokolade.
December har været lyskæder og filmaftener på sofaen med dyner og slik.
December har været juleaften med svigerfamilien og en gaveregn så overdådig, at jeg mangler ord.
December har været nytår sammen med mine forældre og barndomsvenner.
December har været et farvel til det gamle og et hej til det nye, som jeg slet ikke kan vente med at tage hul på.

 
I december læste jeg: 2 bøger. Hold nu op, hvor er det skuffende! Det var som om, at det var den 1., og dagen efter den 23. Tiden var fløjet af sted, og så stod jeg dér og nåede bare ikke mere. Jeg har været i et alt for langt "reading-slump", og her sidst på måneden har jeg vist fået det brudt, så læselysten og tempoet skulle rigtig gerne vende tilbage til januar!

Decembers bedste bog: Heldigvis er mine læseoplevelser dog sådan, at de passer ind i de 2 følgende kategorier. Den bedste af de 2 bøger, der er blevet læst, har været "Er du okay, Fie?" af Anika Eibe. Den var alt det, jeg håbede på, og jeg glæder mig sådan til at læse mere af Eibe. Hun skriver så fængslende, og den tog temaer op, der både rørte og forargede mig.

Decembers mest skuffende bog: Skuffende er nogle gange et stort ord, men der var bestemt dele af denne bog, der ikke talte til mig og som gjorde, at den var en meget gennemsnitlig læseoplevelse. Jeg taler om "For enden af din pegefinger" af Kristina Aamand. Bogen havde bestemt sine gode sider og tog et emne op, jeg aldrig har mødt i en YA-bog før, men dens måde at gøre det på, var bare ikke altid, som jeg havde håbet på.Hvad byder den kommende måned på?: Januar byder på arbejde og mere af det. Men samtidig bliver januar også en måned, hvor der er sat tid af til en masse forskellige veninde-dates, jeg virkelig glæder mig til. Der skal shoppes i Aarhus med min svigerinde, og jeg skal have sleep-over med søde Mette! Jeg skal holde foredrag for HUF på Sjælland, og der skal læses. Min læsestak er allerede lavet, og der er en masse YA, Sci-Fi og fantasy, som jeg bare glæder mig til.
Januar bliver en måned med fart over feltet, men det bliver også en måned, hvor jeg får tid til at læse og være mig. Det er en fantastisk kombi, som jeg glæder mig til!

Hvad byder jeres januar på? Har december været lige det, I håbede på? Har I fået læst nogle gode bøger, og hvad vil I gerne læse i januar?

2 kommentarer:

 1. Det ser ud som om du havde en fin måned selvom du ikke fik læst så meget Xenia! Jeg har desværre hørt meget negativt om Forenden af din pegefinger men i det mindste var det ikke en udelukkende negativ oplevelse for dig.
  Jeg ser frem til at se dig igen i det nye år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej heldigvis ikke! Synes bestemt den kunne rigtig meget godt :)

   Og i lige måde søde Amanda :)!

   Slet