.

.

onsdag den 30. november 2016

Månedlig opsummering: Stemningsfulde novemberDette var november for mig: November var nok årets travleste måned. Jeg har ikke siddet stille et enkelt øjeblik, og julestemningen ramte mig pludseligt den anden dag, og jeg havde ellers troet, at jeg kunne gå og glæde mig til den. November var en måned sammen med søde veninder og uforglemmelige stunder. Traditionen tro var jeg på Bogforum med Anne, og turen var som altid LEGENDARISK! Vi nød det SÅ meget, og der blev hygget på hostel og på en hektisk messe, som vi alligevel elsker at have hinanden med på. Det er virkelig årets begivenhed, og jeg er lykkelig for, at jeg har Anne at dele det med. På Bogforum blev der talt med vidunderlige forfattere, søde kollegaer fra bloggerverdenen og de mange forlag, og det er sådan en weekend, der minder mig om, hvor fedt det er at være blogger, og det minder mig om, hvor meget jeg elsker at blogge om bøger og møde jer alle sammen på fx Bogforum. Tak til alle jer, der følger med, for jeres gejst for bloggen gør, at jeg slet ikke kan lade være!
November blev også en måned, hvor Mark og jeg kunne kigge hinanden i øjnene og sige tillykke med 11 års kærlighed, og vi havde en super skøn dag med spa og kanon lækker middag på det hotel, hvor vi holdt bryllupsrejse. Samtidig bookede vi sommerferien deroppe, for vi savner den magi, det sted gav vores første uge som gifte, og den glæder vi os til at genopleve på vores 2 års bryllupsdag!
På arbejde har november betyder jul, for det årlige julemarked, som er en MEGA ting, er løbet af stablen og folk fra hele byen kom forbi, og det var så hyggeligt at være med til for første gang. Julestemningen har derfor ramt os herhjemme, og der er pyntet op, og jeg tæller timer til, at jeg kan gå med julesweatre og høre Stig Rossens jule-cd på repeat herhjemme!
Jeg er en lille julegris, så december er en måned, jeg glæder mig SÅ meget til!


I november læste jeg: Selvom jeg synes, jeg har læst en masse, har jeg faktisk kun læst 3 bøger i november måned. Men til gengæld er 2 af dem ret lange OG! det er lidt lige meget for jeg har nu nået mit læsemål på 50 bøger på Goodreads! Jeg er SÅ stolt af mig selv, for det havde jeg slet ikke regnet med, så det er bare så fedt!

Novembers bedste bog: Den bedste bog må nok siges at være "Kronen", som er den sidste bog i The Selection-serien af Kiera Cass. Det er bare bøger, jeg virkelig elsker både af udseende og af indhold, og de er så fængende! Det er en perfekt slutning på serien, og jeg nød hver en side, og det var så svært ikke bare at læse den på én dag, for jeg havde slet ikke lyst til at det skulle slutte!

Novembers mest skuffende bog: Jeg ved ikke, om den var skuffende, for jeg nød at læse den, men den var der, og det var så det. Her er der tale om "Celle 7" af Kerry Drewery, som jeg bestemt fandt interessant, men det er ikke en bog, der var virkeliw WAOW!


Hvad byder den kommende måned på?: December er JULEMÅNED! Jeg er så mega spændt på hele december, fordi julen er den fedeste tid på hele året! Der skal hygges med venner og familie, og samtidig bliver der tid til afslapning herhjemme, hvilket jeg virkelig har savnet i november. Jeg glæder mig til at rende rundt i store (grimme!!) juletrøjer fra ASOS (Ja, jeg har købt grimme trøjer ala Bridget Jones!), og jeg glæder mig til varm kakao og julemad. I år skal vi holde jul ved Marks familie, og det er jeg virkelig spændt på, for det er første år, at jeg ikke skal være sammen med mine forældre og lillebror den 24., men det skulle jo komme, og det bliver hyggeligt at komme i et andet hjem og være sammen med dem på denne skønne dag. Læsningen er en GIGA læsestak med YA og Fantasy, som jeg fik med hjem fra Bogforum. Der ligger vist 10 bøger i stakken, og jeg når bestemt ikke dem alle sammen, men min læsestak er bestemt for det næste lange stykke tid. Jeg glæder mig til at få afsluttet serier og fortsætte andre, og jeg lover at opdatere min læsning herinde som altid :)

Hvad byder jeres december på? Har November været lige det, I håbede på? Har I fået læst nogle gode bøger og håber I at få nogle flere til jul?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar