.

.

mandag den 31. oktober 2016

Månedlig opsummering: Rejse-mindede oktober
Dette var oktober for mig: Oktober var en måned, der stod i Londons tegn. Min søde mand og jeg tog min lillebror med til London for at vise ham en dejlig by og ikke mindst Harry Potter Studios, hvor de magiske film blev filmet. Det var en fantastisk tur, og jeg nød virkelig at dele den oplevelse med Henrik, der var ovenud lykkelig for at se studierne, de mange rekvisitter og kulisser til film, som vi begge er vokset op med og virkelig bare elsker! Læsningen blev slet ikke det, jeg regnede med, men på mystisk vis skete der det, der bare altid sker for mig: Arbejde kom til at fylde en del, og jeg glemte alt om bøger i min hverdag. 
Er efterårshalvåret bare sindssygt på arbejdsmarkedet? Måske...
Oktober var dates med søde veninder, der både bød på kaffe, te og sushi. Oktober var måneden, hvor jeg 2! gange fik set "Klokkeren fra Notre Dame" på Fredericia Teater, og det var en fuldstændig unik oplevelse, som jeg stadig kan hype over, når jeg tænker på den. Oktober var en måned med dybe samtaler og refleksion, samtidig med, at det var en måned med mange grin og varme.
Oktober var måneden, hvor de strikkede sokker og hjemmesko blev fundet frem, og te er blevet drukket i spandevis. Oktober har været kold og lun på samme tid, og oktober har forlangt, at jeg har siddet med tæppe og set næsten 3 sæsoner af "How I met your mother" med Mark.
Oktober er sådan en hyggelig måned, og jeg savner den allerede.


I oktober læste jeg: 4 bøger. Det er virkelig ikke imponerende, især fordi den ene er en novelle. Men de er læst, og de 3 har været magiske læseoplevelser! Jeg er gået lidt i stå med læsningen, især fordi den bog, jeg læser for tiden, virkelig ikke er spændende. Den er tung, og jeg føler mig lidt tvunget til at læse, når jeg sidder med den. Men den får, til halvdelen er læst, for så har den virkelig fået en chance!

Oktobers bedste bog: Det er virkelig svært, for jeg har 2, jeg nærmest ikke kan vælge i mellem. Derfor må jeg skrive dem begge: "Selfies" fordi den var alt det, jeg har savnet i Jussis krimier siden "Journal 64". Den var spændende, intens og karaktererne var vidunderlige at følge. Bog 2 må være "Harry Potter og det forbandede barn", som gav mig en lykkerus uden lige og tog mig tilbage til en verden, jeg elsker mere, end ord kan beskrive, og som bare var så perfekt fra start til slut. 


Oktobers mest skuffende bog: Det må være den novelle, jeg har læst. "De værste sår er de, der ikke bløder" var som sådan ikke dårlig, men den var der og rørte mig ikke synderligt. 


Hvad byder den kommende måned på?: November bliver en hæsblæsende måned. Alle weekender er besatte med veninde-aftaler, romantiske overraskelser eller Bogforum! Jeg glæder mig SÅ meget til Bogforum, hvor jeg traditionen tro skal af sted med søde Anne, og det bliver en vidunderlig weekend, jeg slet ikke synes kan komme hurtigt nok. Programmet er der styr på, og jeg GLÆDER mig! 
I november kan Mark og jeg fejre, at vi har været kærester i 11 år, så jeg har taget på mig at planlægge en vild overraskelses-dag, som jeg er meget spændt på at se, hvad han siger til.
Min læsning i november er slet ikke planlagt. Jeg tror, at min TBR-jar skal være min gode ven og hjælpe mig med, hvilke bøger, der skal på læsebordet i november.
  

4 kommentarer:

 1. Uh hvor er det et fint billede af dig. Hvis tryllestav er det, Draco? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Snape fordi han er min yndlingskarakter <3

   Slet
 2. Jeg ser frem til et længere indlæg om din tur til London ;)
  Det lyder til I havde en god tur, og jeg er nysgerrig for hvad I så derovre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer, det lover jeg!! Tiden er bare ikke eksisterende, hvor bliver den af?!?!?

   Slet