.

.

søndag den 2. oktober 2016

Månedlig opsummering: Boglige september


Dette var september for mig: September har uden tvivl været en måned, der har stået i bøgernes tegn. Der har været en del fokus på bøger i mit liv, både fordi der er kommet så sindssygt mange bogpakker, men også fordi jeg har haft mange arrangementer, hvor bøger har været overskriften for mig. 
I september var jeg til det årlige og famøse bogbloggertræf sammen med næsten 50 andre bogbloggere, der lever og ånder for bøger. Det er altid en meget lærerig og fantastisk dag, og jeg kom hjem med så mange nye idéer og tanker omkring det, jeg elsker at bruge min fritid på.
I september har jeg også været til forfatter-arrangement på Odense Bibliotek, hvor jeg fik lov til at se og lytte til Julie Kagawa, der fortalte om hendes erfaringer og tanker om at skrive fantasy. Det virkelig spændende møde, der gav mig mulighed for at lære en super sød og interessant forfatter bedre at kende.
Når september ikke har handlet om bøger, har det været en måned præget af min fødselsdag, da jeg den 4.september blev 24 år. Det er altså svært hele tiden at vænne sig til nye tal, men jeg prøver, og jeg havde en fantastisk fødselsdag!
September har budt på skønne aftaler med veninder, jeg ikke har set i alt for lang tid, og et smukt bryllup, som beviste, at kærlighed også er noget, man kan finde i livets sensommer.
September gik overraskende hurtigt. Jeg kan knapt nok huske, at september kom og nu er den gået sin vej. Men det er okay, for oktober har jeg set frem til med længsel.I september læste jeg: Ej, det er bare for dårligt... I september har jeg læst 3 bøger. Ja, det er for ringe, men det er det, det kunne blive til....

Septembers bedste bog: Åh, hvor har jeg glædet mig til at sige det!!! Septembers bedste bog er UDEN TVIVL "Perfect" af Ellen Hopkins, som er fortsættelsen til "Impulse". Jeg var ret bange for, at den ville skuffe, fordi jeg virkelig ELSKER den første bog, men den var lige så rørende, relevant og modig som sin forgænger! Jeg er stadig høj på den læseoplevelse!

Septembers mest skuffende bog: Det må være "I går var i dag i morgen" af Jay Asher. Den var bare slet ikke det, jeg havde håbet på, og den havde alt for mange fejl og mangler. Den var decideret skuffende, og det ærger mig. Det kan dog ikke ændre på, at "Døde piger lyver ikke" er et mesterværk af en YA-bog!


Hvad byder den kommende måned på?: Oktober bliver AWESOME! I efterårsferien skal jeg til London sammen med min dejlige mand og seje lillebror, for nu har jeg lovet bror Henrik den tur i.... 3 år? Vi skal nemlig over og se Harry Potter-studierne, og Henrik glæder sig for vildt, og det gør jeg også! Det var magisk sidst, og jeg kan ikke vente med at vise ham noget, vi bare er vokset op med, og som jeg ved, han vil elske og huske for evigt!
London er overskriften for oktober, og vi planlægger derudad, og jeg glæder mig til at fortælle jer mere!
Jeg er jo ikke glad for at flyve (læs: angst!!!), men jeg har for et par dage siden være til hypnotisør, og jeg må erkende, jeg virkelig var skeptisk, men nu glæder jeg mig kun til turen, og det er SÅ dejligt ikke at skulle gå og tænke på, om jeg dør om 20 dage...
Læsestakken til oktober måned er ambitiøs, men der er en god blanding af YA og KRIMI! for den nye Jussi bog er den næste, jeg giver mig i kast med! Oktober bliver virkelig fed!


2 kommentarer:

 1. Jeg håber du får en fantastisk tur til London, jeg kan ikke forestille mig at du ikke gør, ikke mindst med en tur til Harry Potter studierne.
  Jeg har ikke været der siden det første år de åbnede, og jeg ved bare de har tilføjet ufattelig meget siden da, så jeg vil rigtig gerne derover endnu gang og se de nye ting - og de 'gamle' ting en gang til :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også til at gense det! Det er så mega fedt at gå rundt derovre!

   Slet