.

.

lørdag den 1. oktober 2016

Blogger-arrangement #1 - Julie KagawaI tirsdags skyndte jeg med ned på Fredericia Banegård efter arbejde, for jeg skulle fluks med toget til Odense! Jeg var så heldig at blive inviteret til bogblogger-arrangement omkring Julie Kagawa, hvor der ville være interview af hende, mulighed for spørgsmål og ikke mindst mulighed for at hilse på hende bagefter. Sådan en chance kunne jeg jo ikke lade passere ;)!

Selvom jeg har været bog-blogger i 4 år, er det første gang, jeg har haft mulighed for at deltage i et forfatter-arrangement: Enten har begivenheden ligget for langt væk, eller også har datoerne ikke kunnet passe sammen med hverdagen i det lille hjem.
Da Harper Collins Nordic inviterede til forfattermøde med Julie Kagawa i Odense, kunne jeg næsten ikke få armene ned, for nu havde jeg ENDELIG mulighed for at deltage! 
Jeg tog af sted med Anne, og det var sådan en god idé, for er der noget, vi er enige om, så er det stemninger og ikke mindst mad! Vi startede nemlig turen med sushi fra et sted i Odense, som Anne kendte rigtig godt, og det var super hyggeligt at catche op i Kongens Have med god mad inden spændende blogger-arrangement.


Det er ikke mange dage siden det sidste bogbloggertræf, så at se alle de andre var et glædeligt gensyn. Jeg tror, at jeg var en af de få, der endnu ikke har fået læst Kagawa, men stemningen sagde, at hun var en super fed fantasy-forfatter, og at jeg bare skulle glæde mig. Jeg siger det gerne igen: Jeg ELSKER at høre forfattere fortælle om at skrive, deres processer og deres tanker omkring et værk, inden jeg læser det, og at høre Julie fortælle, har bestemt ikke gjort lysten til at læse hendes bøger mindre!

Julie fortalte om alt fra egne yndlingsforfattere til at blive udgivet, og hendes væsen er simpelthen det sødeste og mest lattermilde. Det var som at sidde med en veninde, man ikke har snakket med i alt for lang tid, og hun havde publikum i sin hule hånd. Ingen spørgsmål var for dumme, og når en spørgerunde kan vare en halv time, så er det fordi, der er tale om en forfatter, der virkelig forstår at identificere sig med sin læser.

Julie fortalte blandt andet om, at hun havde gjort meget for at få kontakt til bogbloggerne i USA og havde ladet dem læse hendes bog i håb om, at deres omtale ville hjælpe hende til at komme frem, og jeg sad og blev helt varm inden i over, at vi kan gøre en forskel for de mange forfattere, der drømmer om at blive udgivet og anerkendt. Det er nok det aller-fedeste ved at blogge om bøger!


Til signeringen var det SÅ hyggeligt at snakke med hende, fortælle om egne erfaringer med fantasy og ikke mindst at få et godt råd eller 2 med på vejen til egne kreativiteter ;). Det søde forlag havde så sandelig også fikset en goodie-bag med alskens lækkerier lige fra chokolade til Body Shop produkter, og det var en hel gavekurv af herligheder, som bare falder på et tørt sted, for Body Shop er vitterligt et sted, hvor jeg køber mig fattig på 5 sekunder! Der lå også "Fantastiske Skabninger"-malebogen, og jeg lover jer, at jeg nok skal anmelde/omtale den på bloggen, når jeg er kommet i gang med den! Man bør jo starte fra starten, men der er SÅ mange sindssygt flotte tegninger, at jeg slet ikke kan finde ud af, hvor jeg skal begynde! Kan man anmelde en malebog? Tjah, det finder jeg ud af ;)

Jeg er SÅ glad for, at jeg valgte at deltage trods åbne-vagten dagen efter (Xenia med 4 timers søvn i bagagen var ikke så glad dagen efter!), og tusind tak til Harper Collins for at tage initiativet til sådan en hyggelig aften :)!

4 kommentarer:

  1. Det var virkelig et dejligt arrangement!

    SvarSlet
  2. "Det var som at sidde med en veninde, man ikke har snakket med i alt for lang tid" - PRÆCIS, søde Xenia! Det beskriver hende og hendes væsen så ufatteligt godt! <3

    SvarSlet
  3. Tak for reportagen, Xenia. Det lyder som om, du havde lige så god en aften som mig. Og du har helt ret i det med, at hun kunne identificere sig med publikum - god betragtning! Kh Lea fra So Many Books.

    SvarSlet