.

.

onsdag den 7. september 2016

Vlog: Juli+august Bookhaul

Bedre sent end aldrig, er det ikke det, man siger? Det er sådan, det har været med mine videoer i august måned. Der er hele 2 bookhauls, jeg skal have lavet færdig til jer, og der er SÅ mange bøger, I skal se, fordi jeg i august vandt et gavekort til Saxo på 3.500 kroner.
Derfor bliver mine nye bøger delt i 2 videoer: Denne og en kun med Saxo-bøgerne, der kommer engang i næste uge (hvis jeg får tid til at klippe den færdig!!).
Men for nu må denne være nok (den er lang, sorry guys!)


I denne video viser jeg jer mine nye bøger fra juli og august (minus Saxo-pakken). Der er kommet SINDSSYGT mange lækre bøger, som jeg virkelig har glædet mig til at dele med jer, og stakken er en blanding af overdådig skønehed og fantastisk YA!

Har I fået jer nogle skønne bøger i juli og august? Og hvis I har læst nogle af de bøger, jeg snakker om i videoen, må I endelig smide en kommentar og lade mig vide, om jeg skal glæde mig :D!

4 kommentarer:

 1. Åhr, jeg gad godt eje din bogstak ...
  Morika er en skøn serie - også prequellen (hvis det er et ord ...).
  Nick Clausen skriver nogle rigtig fine historier, men lige nøjagtig de to, du sidder med, har jeg endnu ikke fået læst! Skal have det gjort ;)
  Fed video - glæder mig til saxo-videoen, og er overhovedet ikke misundelig - jeg synes bare du er heldig :D

  - Mia Cecilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren søde Mia! Jeg glæder mig virkelig til mange af bøgerne i stakken - især Morika!

   Slet
  2. Hihi - og lige en ting, jeg glemte at spørge om ... Hvad er det for en serie med de skønne bogrygge der står øverst til venstre bag dig i videoen? De grå med rødt mønster ...

   Slet