.

.

fredag den 2. september 2016

Udfordringer #6 - Smukke covers

Jeg ved ikke, om I har det på samme måde som mig. Læseudfordringer er en uoverskuelig ting, og mine læsemål for hvert år bliver aldrig nogensinde opfyldt. Jeg synes det er direkte pinligt at dele mine lister med jer, for jeg får det alligevel aldrig nogensinde gjort.
Men!
Søde Rikke og Simone har fundet på noget smart! Hver måned trækker en af dem en seddel på af en krukke, og på den står der en udfordring til den specifikke måned. Det kan være alle slags ting, og det er overskuelige udfordringer! Vi andre kan så vælge, om vi vil være med - og jeg har bestemt mig for at prøve at være med på denne leg!
Jeg vil dække min deltagelse her på bloggen, på twitter (@XeniaESv) og instagram (@Xeniasvensson), og jeg håber mange af jer andre også vil være med! # for denne leg er #flyvehjoernet.Denne måneds udfordring er at læse en bog med et flot cover - og er der noget, som jeg ELSKER, er det bøger med smukke forsider. Forsider sælger virkelig, og min stak denne måned har nærmest ikke andet end smukke forsider!
Dog har jeg valgt, at den bog, der skal nævnes i udfordringen denne måned, bliver "Perfect" af Ellen Hopkins. Jeg elsker den rå og alligevel skrøbelige skrifttype, og jeg ved bare, at den passer perfekt til historien!
Jeg glæder mig til at være med igen, for nu er det godt nok lang tid siden, at jeg har haft tid og overskud til at være med!
Deltager I også? Og hvad skal I læse?


4 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at du er med igen! :)

  SvarSlet
 2. Fedt du har lyst til at lege med! Og hvor er det cover virkelig pænt. Det lever i hvert fald på alle måder op til udfordringen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker den forside! Det er virkelig en smuk bog!

   Slet