.

.

onsdag den 31. august 2016

Månedlig opsummering: Rutinerede augustDette var august for mig: August er gået op i én ting: ARBEJDE! Efter at have været kastet lidt frem og tilbage siden februar, er jeg nu endelig en del af personalegruppen, sådan rigtigt, og mine timer er ikke længere ekstra, men medregnet i årsnormen. Det betyder, at jeg nu har fået konkrete opgaver og nye arbejdstider igen igen. Men jeg klager ikke, for nu laver jeg lige præcis dét, jeg ELSKER ved at arbejde i folkeskole. Det har dog gjort, at jeg lidt er startet forfra igen: Nye rutiner og ny hverdag har krævet min fulde opmærksomhed, og jeg har givet den maks gas for at komme ind i min nye rolle på min arbejdsplads.
Derfor har august udover arbejde været blurry og ikke-eksisterende.
Dermed ikke sagt, at der ikke er sket andre ting, nej arbejde har bare været overskriften!


I privaten har overskriften været 1årsbryllupsdag. Den 8.august kunne vi fejre papirbryllup, og der blev drukket champagne, spist god mad og spist bryllupskage - og selvfølgelig blev en unik og fantastisk dag mindet med gæstebogen, kort og billeder. Det var den skønneste bryllupsdag, og vi nød at genopleve vores fest for et år siden. 
August er måneden med fester, så i august har vi holdt fødselsdag for min mor og for Mark (i en hel weekend for at det ikke skal være løgn!).
Jeg har søgt helle i bøgerne, og jeg har søgt helle i reality-tv (Alt starter op igen nu og jeg er lykkelig!), og det sidste har jeg det ikke dårligt med ;). Det hjælper mig bare med at koble af! 
August har haft fart på, så jeg drømmer om en lidt roligere september!
 

I august læste jeg: 5 bøger. Det er overraskende mange, når jeg tænker på, hvor travlt jeg har haft. Men som sagt har jeg nok søgt bøgerne som et pusterum, og det er vist tydeligt på, hvor meget jeg faktisk har nået at læse. Augusts bedste bog: Det er måske lidt snyd, men jeg er nødt til at nævne "Impulse" af Ellen Hopkins, som jeg i august har genlæst, efter jeg fik den som fysisk bog. Jeg ELSKER den bog, og genlæsningen var tiltrængt og samtidig fantastisk. Jeg har svært ved at beskrive, hvad den bog gør ved mig, men den er nok en af de mest velskrevede YA-bøger nogensinde. Hovedpersonerne er fantastiske hver og én, og jeg holder så meget af dem alle 3. Fortsættelsen til "Impulse" hedder "Perfect" og ligger i min september-læsestak! Det bliver første gang, jeg læser den, så jeg er spændt på, om den gør det samme ved mig som sin forgænger. Augusts mest skuffende bog: Det må være "Næsten 19" af Alyson Noël. Den fangede mig slet ikke, den var svær at koncentrere sig om, og der var bare for langt mellem dens gode og spændende øjeblikke. Den er der vist ikke mere at sige om - ikke en bog for mig!

Hvad byder den kommende måned på?: September byder på RO! Der er bestemt hverdag, men jeg er nu inde i de nye rutiner, så arbejdsdelen skal nok komme til at køre af sig selv.

I september kan jeg fejre min 24årsfødselsdag, og jeg glæder mig som et lille barn, for fødselsdage er bare vidunderlige! 
Jeg har lovet mig selv at finde mere tid til mine veninder, for de er virkelig blevet forsømt over sommeren, og der er allerede en del dates i kalenderen, som jeg ser meget frem til!
På bogfronten byder stakken på en masse YA, som jeg bare har glædet mig til, og der er både nye og gamle udgivelser i stakken, som jeg virkelig glæder mig til at dele med jer alle sammen herinde! Derudover kommer der en del videoer her i september, for det blev bare ikke til nogen i august - UNDSKYLD!
Og selvfølgelig skal jeg til bogbloggertræf i Aalborg sammen med en masse af jer! Hvem kommer? Jeg glæder mig til at se jer!
September bliver bare fantastisk!4 kommentarer:

 1. Det lyder spændende med dit arbejde, men kan godt sætte mig ind i, at det er hårdt.

  Tak for Impulse-anbefalingen - har netop tilføjet den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg håber du vil elske den lige så højt som jeg!

   Slet
 2. Ser frem til at se jer alle sammen til bogbloggertræf igen :)

  SvarSlet