.

.

søndag den 24. juli 2016

Vlog: Q&A #1

Det sjove ved at være bogblogger er, at man ikke altid ved, hvor meget ens læsere egentlig ved om én. Når jeg har siddet og snakket med andre bogbloggere har det været så spændende at lære mennesket bag skærmen at kende, og når bogbloggere vælger at skrive personlige indlæg, synes jeg, at det er så dejligt at lære mennesket lidt bedre at kende.

Efter vores bryllup i august lavede jeg en serie på 4 indlæg om vores bryllup, og det fik jeg rigtig mange gode kommentarer på, så jeg bestemte mig for, at jeg ville åbne endnu mere op. Mine læsere skal ikke kun kende mig som hende, der elsker bøger: De skal også vide, hvem jeg er som menneske, og det har jeg givet jer mulighed for at stille spørgsmål til.


I denne video laver jeg en lille Q&A med jer. Det er jeres spørgsmål, og det er de ærlige svar. Spørgsmålene er ikke læst inden, så jeg svarer lige fra hjertet, og jeg håber, at I kan lide videoen.
Hvis I nu er kommet i tanke om endnu flere spørgsmål efter denne video, så skriv dem endelig herunder, så skal jeg nok lave endnu en Q&A, hvis der er stemning for det :)

Tak fordi I så med!

8 kommentarer:

 1. Fin video! Jeg kan kun anbefale dig at læse mere af Laurie Anderson. Jeg interviewede hende for nogle år siden, og alle historie historier (på det tidspunkt jeg interviewede hende) handler på en eller anden måde om hendes selv. Hun opleve overgreb, spiseforstyrrelse, og hun havde mange lange snakke med sin mand omkring det at være mand og dreng. Hun er så dygtig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor spændende! Jeg vil virkelig også gerne læse mere af hende, ved slet ikke hvorfor det ikke er sket! Vinterlige hjalp mig rigtig meget da jeg var syg med spiseforstyrrelse, tror det er derfor jeg elsker den så meget :)

   Slet
 2. Super hyggelig video! Og de der søde/røde pomfritter, hvorfor er de ikke kommet frem lidt før?! De er virkelig gode!

  SvarSlet
 3. Herlig video! Jeg har også selv overvejet en Q&A længe, og det kommer nok også snart på min blog :D

  Det er nemlig så hyggeligt at lære mere om hinanden.

  SvarSlet
 4. Åh, du har virkelig givet mig inspiration til at lave en Q&A nu! Hvor er det bare hyggeligt at se med her - og fine svar :D

  SvarSlet
 5. Skøn video! Og ja, jeg var også vild med "The Casual Vacancy"!! Hun kunne jo ikke blive ved, vel! ;-)

  SvarSlet