.

.

søndag den 3. juli 2016

"Som stjernerne står" af Cora Carmack


Titel: Som stjernerne står
Forfatter: Cora Carmack
Serie: Losing it
Forlag: Carlsen
Sider: 300
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 5/5

Denne bog er stillet til rådighed af forlaget Lindhardt&Ringhof.


Bliss går på college og er en vaske ægte kontrolfreak. Hun er 22 år gammel, er snart færdig med college - og er jomfru. Det er hun træt af, men Bliss har aldrig turde slippe kontrollen helt sammen med en anden mand. En aften beslutter hun sig for, at nu skal det være, men hun får kolde fødder og efterlader sit one night stand alene i sin seng. Bliss tænker, at hun aldrig nogensinde skal se ham igen, men så enkelt bliver det ikke...


Jeg ved ikke, hvad det er med mig og sommer, men jeg er blevet ellevild med bøger om kærlighed. Måske fordi jeg er blødet lidt op omkring emnet, eller også er det fordi, jeg endelig har fundet de forfattere, som jeg synes behandler emnet, så det er historier lige for mig.
Historien om Bliss er sød, sjov og virkelig en skøn sommerromantisk bog, som jeg slugte på ingen tid. Ud over at være historien om 2, der finder hinanden og forelsker sig ved første blik, er det historien om en pige, der skal lære at give slip og tro på, at det hele nok skal gå, selvom det er ukendt og fremmed.

Bliss er bogens jeg-fortæller, og jeg fandt hende både morsom og elskelig. Bliss er virkelig en sød karakter, og jeg holdt af hende fra start. Hun er en usikker pige samtidig med at hun er en talentfuld skuespiller, der ved, hvad hun vil med sit liv. Den måde, Bliss beskrev diverse situationer kunne få mig til både at grine og smile forelsket, og jeg elskede at følge hendes rejse gennem bogen.
Et dejligt komisk element i bogen var Bliss' kat, Hamlet, som virkelig har fået mig til at skraldgrine. Det er en lille detalje, men det er sådanne ting, man husker.

"Som stjernerne står" er virkelig en skøn kærlighedsroman, som samtidig er spændende og slet ikke til at ligge fra sig. Historien er hjertevarm og lattermild, og som læser er det umuligt ikke at elske historien om Bliss. Jeg glæder mig sådan til at læse bog 2. Jeg må nok erkende, at denne bog lidt har omvendt mig: Jeg er virkelig blevet vild med kærlighedsromaner!

2 kommentarer:

  1. Sommertid er perfekt til kærlighed! Dejligt, at du kunne lide bogen. Bliss er en fantastisk sjov hovedperson :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja virkelig - jeg glæder mig virkelig til den næste bog :D Har du læst den??

      Slet