.

.

lørdag den 2. juli 2016

Månedlig opsummering: Forhåbningsfulde juniDette var juni for mig: Juni har været en afsluttende måned og en måned, der har budt på nye projekter og drømme. Jeg har afsluttet mine Mini-Spire-børn, der nu kan kalde sig kommende 0.klasser, og det er SÅ fedt at se, hvor god en børnegruppe, der er kommet ud af det. Der er så mange forskellige personligheder, men sammen er de stærke, og jeg glæder mig til at se dem igen efter deres velfortjente sommerferie. Skoleåret er afsluttet, og jeg skal nu gøre klar til et nyt med en lang og lækker sommerferie i SFO sammen med de børn, der desværre ikke skal på ferie eller som har forældre, der har skæve og mystiske arbejdstider som jeg selv.
Juni har været en måned med tid til catch-ups med forskellige veninder, og der er blevet set film, spist god mad og drukket drinks, mens der er blevet grinet og også grædt en lille smule. Juni har været en måned, hvor der er sat krydser og sluttet projekter og og sat punktummer, men der er også sat en masse kommaer, for i juni har jeg måttet lære mig selv, at nogle ting kommer, når de kommer. I juni har jeg måttet sætte ting på standby eller bare sætte dem længere ned på prioriteringslisten, fordi der er andre ting, der er vigtigere.
Juni har været en måned, der også har åbnet op for nye muligheder, drømme og forhåbninger, som jeg ikke helt ved, hvordan jeg skal have det med, fordi der blot skal pustes til det for at vælte mit lille korthus af glæde og sommerfugle.
Juni har virkelig været en måned, der er gået stærkt. Der har været uger, hvor jeg bare har skullet overleve, men der har bestemt også været uger og dage, hvor jeg bare har nydt arbejde, familie og venner.
I privaten? Jeg synes aldrig, at Mark har arbejdet så meget som i juni. Vi har set hinanden så lidt, men juli bliver en helt anden slags måned, og det glæder jeg mig virkelig til! Vi trænger til kvalitetstid herhjemme, kan jeg godt mærke!

I juni læste jeg: Selvom jeg synes, at arbejde har taget så megen tid, så har jeg formået at læse alle de bøger, jeg havde sat mig for: Det er blevet til 5 bøger, og jeg er SÅ stolt af mig selv, for det havde jeg bestemt ikke regnet med ;)

Junis bedste bog: Det er uden tvivl "Off Campus: Aftalt spil" af Elle Kennedy. Den levede op til ALLE forventningerne, og jeg er ELLEVILD med den stadigvæk. Jeg glæder mig sådan til at læse bog 2! Den havde virkelig det hele, og det var ikke kun en sød kærlighedshistorie - og det overraskede mig virkelig positivt.
Junis mest skuffende bog: Det må være "Sweet-Talk" af Dorte Schou. Ikke fordi den var dårlig, men den var lige så hurtig glemt, som den var læst.

Hvad byder den kommende måned på?: Juli er ikke sommerferie for mit vedkommende. Som nyuddannet har jeg ikke optjent ferie, så jeg skal arbejde hele sommeren igennem. Juli er dog allerede fyldt med skønne dates med veninder, som jeg glæder mig til at se, og jeg har 2 ugers tvunget ferie, da SFO'en lukker, så jeg har bestemt mig for, at der skal være en masse mig-tid der: Jeg vil læse og se en MASSE Pretty Little Liars, som jeg lige er startet på, so far ELSKER jeg det :D Juli bliver en rolig måde arbejds-wise, netop fordi jeg ikke skal arbejde 2 uger, men jeg tror, at de 2 uger skal bruges på at lade op og faktisk bare være mig. Det må man godt engang i mellem!
 

Hvordan har jeres juni været? Har I fået læst det, I ville, og hvad skal der ske i jeres juli?Ingen kommentarer:

Send en kommentar