.

.

onsdag den 22. juni 2016

Vlog: Maj 2016 Bookhaul

Det er ved at være slut med juni, men bedre sent end aldrig, er det ikke det, man siger?
Jeg har for lang tid siden optaget videoen, men så glemte jeg at uploade den og dele den med jer - typisk mig! Juni måned er virkelig en måned, der bare skal overstås, fordi der sker så meget.Men derfor skal I ikke snydes for min maj bookhaul - I maj fik jeg "kun" 3 nye bøger, men jeg viser jer også min læsestak for juni, som jeg vist ikke når trods læseflowet er ret godt for tiden!
Videoen er som altid lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og jeg har virkelig en ambition om at lave flere videoer end bare bookhauls, men lige nu er det kun ved drømmen, for tiden løber fra mig med fuldtidsjob og familieliv...

Har I fået nogle gode bøger i maj? Og kan I anbefale nogle af dem, jeg viser frem her?

6 kommentarer:

 1. Skønt at du har fået læselysten tilbage, jeg bliver altid så trist, når det sker for mig. :-)

  Michellas bog skal jeg helt klart læse, den har jeg hørt så meget godt om, og de der "Off Campus" bøger har jeg ellers gået en smule udenom, men det kunne være jeg skulle give dem en chance alligevel. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså jeg er lige blevet færdig med off campus og OMG jeg elsker den!!! Den fortjener virker hypen fordi den er så meget mere end en kærlighedshistorie!

   Slet
  2. Så må jeg vist bare se at komme i gang! ;-) Troede det var lidt et Fifty Shades-rip off, men åbenbart er der mere i den. ;-)

   Slet
  3. Meget mere! Der er ikke meget sex i den. Synes virkelig det er en smuk histore om at kærligheden er derude til os alle sammen, også selvom vi føler os ødelagte!

   Slet
 2. Det er første gang jeg får taget mig sammen til at se en af dine videoer, og måske skulle jeg bare lade vær'!
  Nu har jeg nemlig lyst til at læse ALLE de bøger du præsenterer! Med det samme og samtidig. Jeg har nemlig også selv på grund af eksamen osv. mistet lidt af min læselyst, men NU -altså på tirsdag når eksamen er overstået- SÅ skal der læses!
  Tak for det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for - tusind tak fordi du faktisk så videoen :) De kan også være ret lange, I know!!

   Jeg håber du får læst en masse fede bøger nu hvor eksamen er ovre om lidt :D

   Slet