.

.

torsdag den 5. maj 2016

Vlog: April bookhaul

April har været en skøn måned, det har vi snakket om! Men april har også været en skøn måned for mine bogreoler!
I april er der kommet bøger, jeg har ventet på enormt længe, og udgivelser, som jeg håber lever op til de høje forventninger, folk har sat i mig.
Der er kommet bøger på hylderne, som jeg har læst men ikke ejet, og derfor er jeg ny lykkelig for at de smukke historier kan pynte på mine reoler.
Der er også en enkelt klassiker i smukt design, som jeg bare måtte eje og nu kunne jeg ikke vente længere!Som altid er videoen lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og jeg glæder mig til at se, hvad de andre vloggere skal læse i maj måned! 
Har I læst nogle af de bøger, der er i mine stakke, og hvad synes I om dem? Hvilke kan I klart anbefale, og er der nogle af dem, der skuffede jer?

2 kommentarer:

  1. Sikke en fin video. Jeg er vild med dine book haul-videoer! Som en mindre rettelse, så er Anika Eibe ikke debuterende forfatter med 'Er du okay, Marie', men jeg tror måske at det er den første bog udgivet via Tellerup, så det kan være det er der misforståelsen er opstået :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det må det da være! Jeg er overbevist om at søde Michael derindefra skrev at hun var helt ny! Men tak for rettelsen!!

      Slet