.

.

mandag den 4. april 2016

Udfordringer #5 - Boganbefaliner

Jeg ved ikke, om I har det på samme måde som mig. Læseudfordringer er en uoverskuelig ting, og mine læsemål for hvert år bliver aldrig nogensinde opfyldt. Jeg synes det er direkte pinligt at dele mine lister med jer, for jeg får det alligevel aldrig nogensinde gjort.
Men!
Søde Rikke og Simone har fundet på noget smart! Hver måned trækker en af dem en seddel på af en krukke, og på den står der en udfordring til den specifikke måned. Det kan være alle slags ting, og det er overskuelige udfordringer! Vi andre kan så vælge, om vi vil være med - og jeg har bestemt mig for at prøve at være med på denne leg!
Jeg vil dække min deltagelse her på bloggen, på twitter (@XeniaESv) og instagram (@Xeniasvensson), og jeg håber mange af jer andre også vil være med! # for denne leg er #flyvehjoernet.


I marts var udfordringen at læse en bog af en dansk forfatter, og selvom jeg ikke nåede i mail med den bog, jeg havde udset, fik jeg læst 3 andre bøger af danske forfattere, så mon ikke det går ;)? Jeg vil i hvert fald sige, at marts' udfordring er opfyldt til fulde!
OG! Nu til aprils udfordring! I april skal vi nemlig:

"Anbefale en bog".


En spændende og anderledes udfordring, som jeg glæder mig til! Denne udfordring vil primært blive udført på min instagram: @Xeniasvensson, så skynd jer derind og følg med!  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar