.

.

lørdag den 30. april 2016

Månedlig opsummering: Positive april
Dette var april for mig: April har været en måned med blandede følelser. I april sagde jeg (for nu) farvel til børnehaven og startede som skolepædagog, hvilket jeg skal indtil sommerferien. Det betød, at arbejdet pludseligt ændrede sig markant, og der var helt nye børn og rutiner at tage stilling til. Ikke desto mindre kan jeg bare mærke, at skoledelen er dér, hvor jeg trives allerbedst. Jeg elsker at arbejde med skolebørn, undervisning og SFO, og selvom der bestemt er helt andre udfordringer at tage stilling til, er det bare min rette hylde, når det kommer til arbejdet med børn.
I april har jeg haft tid til at se venner og veninder, og det har været noget, jeg slet ikke har haft overskuddet til de sidste par måneder. Det har været SÅ dejligt at føle, at den positive livsindstilling for alvor er på vej tilbage, og det har bestemt noget med forårets komme at gøre (selvom det nu mere ligner oktober udenfor!). Det har også betydet, at der har været tid til caféturer, sushi og drinks med søde mennesker, jeg bare ikke ser ofte nok!
April har læsemæssigt betydet en sindssyg læselyst, og jeg har fået læst som aldrig før, også takket være det vidunderlige readathon, som jeg deltog i. Det blev til 7 bøger, som alle sidder i mig, og nogle af dem er blevet aboslutte yndlingsbøger på kort tid. Det er jo det fantastiske ved at læse!
April har været en dejlig måned med positive tanker og glæde i hverdagen!


I april læste jeg: I april er det blevet til hele 10 bøger, og det kan jeg takke Readathon for - ellers får jeg jo slet ikke læst så meget, men det har været fantastisk at have en måned med så mange bøger! Der har været en masse YA og fantasy og en enkelt meget alvorlig bog om sorg.


Aprils bedste bog: Denne måned er det SÅ svært at vælge, hvilken bog der har været den bedste! Jeg er nødt til at nævne 2, og det ved jeg godt, at man ikke må, man jeg gør det alligevel (det er jo min blog, så jeg bestemmer :D). Den ene er "Alice in Wonderland", som jeg virkelig havde glædet mig til at læse i lang tid. Disneys udgave står mig så nær, og det var vidunderligt endelig at læse historien som bog. Læseoplevelsen var fantastisk, og jeg har forelsket mig i Alice og hendes finurlige univers. Den er bestemt blevet en af mine yndlingsklassikere! 
Den næste bog er "Monster" af Patrick Ness, som jeg nu går og anbefaler til alle, der gider høre på mig! Når jeg fortæller om den, kan jeg mærke tårerne presse sig på, og jeg tænker, at det siger meget om den. Det er et mesterværk, som jeg altid vil elske.


Aprils mest skuffende bog: Helt klart "Skæbnens Valg", som er det sidste bind i Caldra-trilogien af Mette Bundgaard-Laursen. Sikke dog en ringe slutning på en ellers fantastisk serie! Jeg er så ærgerlig over hele den sidste bog, og det er trist, når de 2 første virkelig var fantastiske.

Hvad byder den kommende måned på?: Maj måned har jeg slet ikke tænkt over endnu. Jeg er for tiden i en tilværelse, hvor jeg lever en dag af gangen, også selvom det ikke ligner mig. Læsestakken er lavet, og der skal blandt andet læses "Rød Dronning", som jeg ikke nåede i april. Den glæder jeg mig enormt meget til, især fordi den har fået så megen ros ude hos jer alle sammen. Personligt bliver maj en måned, hvor ægteskabet skal prioriteres endnu mere, og jeg glæder mig til, at Mark har lidt flere fridage, så vi kan se hinanden og bare nyde, at vi er her sammen.
Maj bliver også til lækre bio-turer, som jeg har set frem til MEGET længe!Hvordan har jeres april været? Har I fået læst det, I ville og hvad skal der ske i jeres maj?

2 kommentarer:

  1. Det lyder virkelig som om, du har haft en god april, og hvor er det fantastisk, at den samtidig har budt på så mange gode læseoplevelser. Jeg håber, den kommende måned bliver lige så god :D

    SvarSlet