.

.

lørdag den 5. marts 2016

Vlog: Februar Bookhaul

Endnu en måned er gået, og der er kommet nye bøger på hylderne. Især fantasy og YA har fyldt meget i februar, og det er jeg enormt glad for. 
Hylderne i mit nye hjemmebibliotek fyldes langsomt, og jeg glæder mig over de mange bøger, jeg endnu ikke har læst, og som jeg glæder mig til at komme i gang med.

I videoen her viser jeg jer de bøger, der har fundet vej hjem til mig og mine hylder i februar. Allerede nu i starten af marts er der flere bøger på vej, så jeg ved, at jeg kan lave en video om marts også ;)
Derudover viser jeg jer min marts-læsestak, som jeg allerede er godt i gang med, og jeg elsker at lave den lille stak på mit læse-bord - det giver sådan et skønt overblik! Som altid er videoen lavet i samarbejde med bog-vlog.dk
Hvis I har læst nogle af disse skønne bøger, så skriv det endelig! Jeg vil så gerne høre, om jeg skal glæde mig til dem alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Jeg valgte ikke 'Skyatlas' for jeg tænkte 'NØØØJ DEN ER TYK!', men... Men... Da jeg så stod nede i butikken, blev jeg absolut nødt til at have den, for den er bare SÅ fin! :D

  Og jeg vil give dig ret, i forhold til 'The Martian' - al matematikken og formlerne og åh i starten, trak virkelig også tænder ud her!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh er glad for, at jeg ikke er den eneste, der fandt det meget hårdt til at starte med - har netop færdiggjort den og jeg elskede den!

   Slet