.

.

onsdag den 2. marts 2016

Udfordringer #4 - En dansk forfatter

Jeg ved ikke, om I har det på samme måde som mig. Læseudfordringer er en uoverskuelig ting, og mine læsemål for hvert år bliver aldrig nogensinde opfyldt. Jeg synes det er direkte pinligt at dele mine lister med jer, for jeg får det alligevel aldrig nogensinde gjort.
Men!
Søde Rikke og Simone har fundet på noget smart! Hver måned trækker en af dem en seddel på af en krukke, og på den står der en udfordring til den specifikke måned. Det kan være alle slags ting, og det er overskuelige udfordringer! Vi andre kan så vælge, om vi vil være med - og jeg har bestemt mig for at prøve at være med på denne leg!
Jeg vil dække min deltagelse her på bloggen, på twitter (@XeniaESv) og instagram (@Xeniasvensson), og jeg håber mange af jer andre også vil være med! # for denne leg er #flyvehjoernet.Denne måneds udfordring er at læse en bog af en dansk forfatter, og jeg er så smart, at jeg i denne måned har hele 2 danske bøger i min læsestak. 
De 2 bøger er "Skyggernes bog" af H.W. Klaris og "Skæbnens Valg" af Mette Bundgaard-Laursen (som jeg ikke nåede i sidste udfordring!). Så nu slår jeg 2 fluer med et smæk ;). Jeg glæder mig til atter at være med i #flyvehjørnet, og jeg håber, at I andre også skal være med.
Hvad er jeres plan for udfordringen? Hvad skal I læse??

3 kommentarer:

  1. Det er så dejligt at du vil være med! YAAAAY :D

    SvarSlet
  2. Jeg har sorteret et par bøger fra, mens jeg har pakket ned og HÅBER, at jeg kan nå at læse dem! :-)

    SvarSlet
  3. Hvor er det skønt, du har lyst til at være med :D

    SvarSlet