.

.

mandag den 29. februar 2016

Månedlig opsummering: Frie Februar

Dette var februar for mig: Februar var start på drømmejobbet og en helt ny hverdag med 37 timers arbejde. Februar var farvel til dagpenge og goddag til en skøn lønseddel. Februar var fyldt med nye indtryk og skønne unger, jeg skal bruge mit arbejdsliv sammen med, og som giver mig al den energi, jeg har brug for i verden. Februar var madpakker, snacks og kaffe med søde kollegaer i pust i den travle hverdag. Februar var flyverdragter, knus og nærvær med børn. Februar var trætte og øre dage med brug for ro og masser af søvn. Denne måned har budt på sygdom (af 2 omgange!!) og håbet om arbejde til Mark (som han fik! Endda også drømmestillingen!!). Februar har været tilvænningen til en ny hverdag både på job og i privaten, og det har været en udfordring at få det hele til at gå op.
Februar har været rolige busture med den tidlige morgenbus og stille aftener, når Mark arbejdede sent. Februar har været reality-TV og læsning i mit læsehjørne med lys fra min nye, skønne læselampe.
Februar har været hygge med veninder, sushi og cafébesøg. Februar har været Albertes skønne barnedåb og endnu mere hygge med den skønne kvinde, der kan kalde sig hendes mor.
Februar har været stjålne kys og sedler på køkkenbordet med praktiske gøremål og kærlighedserklæringer. Februar har været 1/2års bryllupsdags-markering. Og sidst men ikke mindst har jeg i februar holdt mit første ud af (forhåbentlig) mange foredrag om at være blogger og hvor meget jeg elsker det!
Februar har været en FANTASTISK måned!

I februar læste jeg: 4 bøger. Det havde jeg slet ikke regnet med at nå, især fordi der bare har været så mange ting hele tiden. Men i denne måned har jeg virkelig brugt læsningen og lydbøgerne som et helle, der har kunnet tage mit lidt ud af den travle hverdag, og er det ikke også det, læsning skal være? Jeg har i hvert fald nydt det, og det er jo meningen med de skønne bøger! Jeg har hørt 2 lydbøger, og det er virkelig en god måde at få læst, når jeg er for træt til at bruge øjnene om aftenen ;). Og jeg er blevet rigtig god til at lytte til bøger, det er jeg overrasket over, for jeg er bestemt ikke auditiv!

Februars bedste bog: Der er ingen tvivl! "Himlen ved mine fødder" af Jandy Nelson! Den er simpelthen SÅ fantastisk, og jeg er stadig ikke kommet mit over den læseoplevelse! Åh, jeg er solgt, og jeg går faktisk allerede og overvejer, hvornår jeg kan tillade mig at genlæse den, simpelthen fordi den var så dybt rørende. Sikke dog en fantastisk bog. LÆS DEN!
 

Februars mest skuffende bog: Det er nok "Kelley" af Lesley Livingston. Ikke fordi den var dårlig, men den var der ligesom bare? Den blev først rigtig god til allersidst, og mange siger, at bog 2 og 3 i serien er meget bedre, så dem vil jeg glæde mig til!

Hvad byder den kommende måned på?: Marts bliver nok lidt som februar. Jeg skal arbejde endnu mere, inden jeg skal i gang med nye udfordringer på jobbet - jeg skal nemlig være pædagog for vores førskole, og jeg glæder mig til at byde de nye børn velkommen og give dem den bedste skolestart indtil sommerferien. Så nu skal jeg have afsluttet lidt ting i børnehaven, inden det bliver relevant. Marts bliver også en måned, hvor der er mere tid til familie, venner og ikke mindst Mark. Vi har godt nok ikke set hinanden mange timer i februar, og det skal der gøres op med. Læsemæssigt har jeg allerede lavet en stak, og der er ingen rød tråd. Det er bøger, jeg bare har haft lyst til at læse i et stykke tid, og de blev valgt en anelse random. Men jeg glæder mig til dem alle sammen!
Hvordan har jeres februar været? Har I fået læst det, I ville, og hvad er planerne for læsningen i marts?

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke til dig (og Mark)! Hvor er det bare dejligt, at i begge har fået det job, som i gerne vil have. Det betyder så meget for ens humør! :-)

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det som en god måned, og hvor er det altså sejt, du har nået hele fire bøger, når du samtidig også har lavet så meget andet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er sgu også stolt af mig selv :b Mente virkelig ikke at overskuddet til bøger havde været stort men det har det jo så alligevel kan jeg se :b

   Slet