.

.

søndag den 3. januar 2016

Vlog: December Bookhaul

December bød, som I allerede ved, på en masse bachelorskrivning, og derfor har bøgerne ikke været hovedpersoner i min hverdag. Så er det da heldigt, at søde venner og familie har bestemt sig for at forkæle mig alligevel.
Der er ikke kommet mange nye bøger på hylderne i december, men ikke desto mindre skal I se den lille og fornemme stak, der nu pryder mit hjem.
Jeg er vild med dem alle, og det er alle historier, jeg er meget spændt på at få læst!


 Som altid er videoen lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og jeg er endelig tilbage i mit vlog-flow efter en travl bachelorperiode! I videoen kan I blandt andet også se nogle af de bøger, jeg drømmer om at få læst i januar, og! Et lille sneak-peek på mit smukke læsehjørne :D

Godt nytår alle I søde læsere!

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg har heller ikke læst 'stardust', men har set filmen, og den synes jeg altså bare er helt vildt god. Så når du er færdig med bogen, kan jeg varmt anbefale lige at se filmen. Den er så hyggelig og eventyrlig :) Og så tror jeg altså lige jeg bliver nødt til at bestille bogen hjem i den udgave du har fået. Tak fordi du lige åbnede den, synes det virkede som en lidt kedelig udgave, når jeg har set den på nettet, men det er den da slet ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt Sidsel :D Mark ELSKER også filmen, og jeg glæder mig rigtig meget til at se den også! Men det bliver efter bogen, det har jeg sagt til ham ;)

   Slet
 2. Hold kæft hvor jeg elsker, at du er så hammer excited over ALLE bøgerne! :D Du er så hyggelig at se på film!
  SKØNNE bøger du har fået hjem i december - glæd dig til 'Stardust', den er ren magi! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha du er så sød Malene!!
   Jeg glæder mig sådan til mere Gaiman!!!

   Slet