.

.

torsdag den 7. januar 2016

Vlog: De bedste bøger i 2015

Vi har talt en smule om 2015 og det skønne læseår, det har været.
Jeg tror, at 2015 har budt på nogle af de allerbedste læseoplevelser nogensinde. Jeg har turde læse flere nye forfattere, og jeg har prøvet at komme ud af min comfort zone, hvilket kun har resulteret i magiske og unikke læseoplevelser.

I denne video vil jeg dele de 10 bedste med jer. I videoen viser jeg de 10 bøger, der gav mig de største og bedste læseoplevelser i 2015. Mon nogle af jer har læst de samme bøger og er enige med mig?


Som altid er videoen lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og jeg ved, at der er andre derinde, der pønser på at lave en lignende liste, om ikke andet så i skrevet format. Lad mig endelig vide, hvilke læseoplevelser, der har været jeres bedste - det er jo altid godt med inspiration!

Jeg glæder mig sådan til at dele dette års læseoplevelser med jer alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med dig i at Geminiderne er en fantastisk bog!! Jeg glæder mig til at få tid til at fordybe mig i den igen! Og glæder mig til en masse dejlige bøger i 2016! Godt Du er der til at komme med gode anbefalinger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber nogle af dem kan give dig gode ideer til din læsning i det nye år :)!

   Slet
 2. Velkommen tilbage! Jeg glæder mig til at læse meget mere fra dig, nu hvor tiden er der lidt bedre til det :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Caroline <3.
   Åh jeg nyder at opgaven er afleveret. I morgen er det sidste mundtlige del (at forsvare opgaven), og så er jeg færdiguddannet! Det er jo for vildt!

   Slet