.

.

søndag den 31. januar 2016

Månedlig opsummering: Nybegyndende januar
Dette var januar for mig: Januar har været en måned, der har sat punktummer, og det har været en måned, der har budt på nye begyndelser. For mig har januar været en måned, der har budt på store forandringer.
Januar bød på bacheloreksamen, dimission og indvielse som socialdiakon fra Diakonhøjskolen i Aarhus. Med et snit på 12 har jeg nu gennemført min uddannelse, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Januar har budt på venindehygge, familiedage og læren om dagpengesystemet. Januar har budt på gode middage, overraskelser og pressede perioder.
Januar har budt på jobsøgningen og drømmen om det perfekte job. Januar gav mig mulighed for at prøve en jobsamtale - og jeg fik jobbet. Derfor har januar også været en måned, der har budt på forberedelse på det nye arbejde, som jeg er så spændt på at starte på d.1.februar (I MORGEN :D).


Januar har været en måned med spændende biografture, hyggelæsning og drømmende tanker i mit hjemmebibliotek. Januar har været en vild måned, og jeg forstår ikke, at alle de ting kan være sket på kun 31 dage.
 


I januar læste jeg: 4 bøger. Jeg troede, at januar skulle være den måned, hvor jeg læste over 10 bøger, fordi jeg havde tid, men jeg tog grueligt fejl - jobsøgning, eksamen og alle de mennesker, man gerne vil se efter endt studie, er blevet prioriteret. Dog er der kun læst YA i januar, og det trængte jeg virkelig til! Men læselysten er endelig tilbage, og derfor glæder jeg mig til februar!


Januars bedste bog: Det må være "Kærlighedsbreve til de døde" af Ava Dellaira! Det var en læseoplevelse, der bød på alle slags følelser, og jeg havde virkelig ikke regnet med, at jeg ville blive så rørt af denne bog. Den var virkelig unik!

 
 

Januars mest skuffende bog: Har der været en skuffende bog i denne måned? Nej det har der faktisk ikke. Alle mine læseoplevelser har været så gode og har alle rørt mig, så denne måned kan jeg ikke skrive en bog under dette tema. Det er jo en luksusting at sige, men det er fantastisk :D 

Hvad byder den kommende måned på?: Februar byder på fantastiske nye ting! Nyt arbejde, ny hverdag og ikke mindst skønne læseoplevelser. Februar bliver en måned med tid til familie, venner og min skønne mand. Jeg er så spændt på min nye hverdag, og jeg kan slet ikke vente med at starte! Jeg er ellevild med min februar-læsestak, der byder på YA og fantasy, som jeg har glædet mig til længe. Der er faktisk også gys med i stakken, og det bliver spændende, om jeg bliver begejstret - det håber jeg, for bogen lyder virkelig spændende!


 

Hvordan har jeres januar været? Har I fået læst det, I ville, og hvad er planerne for læsningen i februar?

7 kommentarer:

 1. Ualmindelig blæret måned :-)
  Tillykke med det og held og lykke i morgen!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med både eksamen og job :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Sidsel - har stadig ikke helt forstået det!

   Slet
 3. Endnu en gang tillykke med det hele! :) Er så flot! Og husk du skal kun læse for lystens skyld og ikke andet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evigt ret Sanne :D
   Det er virkelig dejligt at være færdig, og læselysten er en helt anden efter bachelor!

   Slet
 4. Endnu engang tillykke med både uddannelse og arbejde. Du er sej, sådan lige at gå ud og få det første job du er til samtale på. Håber at det hele går godt og at du er ved at vænne dig til arbejds-hverdagen.

  SvarSlet