.

.

fredag den 1. januar 2016

Et år et gået nu.....


Titlen på indlægget skal egentlig synges. På den højskole, hvor jeg har taget min uddannelse, har vi vores egen fødselsdagssang, der netop starter med denne linje.
I sangen synges det også, at "Du har fået et år på din bag". Og det har jeg. Endnu et år er gået, og der skal ses tilbage.

2015 er et år, der faktisk er forsvundet. Fordi der er sket SÅ mange ting, er det så svært at begribe, at det kun har haft 365 dage at ske på.
I 2015 har jeg været i min sidste halvårlige praktik.
I 2015 planlagde jeg bryllup.
I 2015 blev jeg gift med manden i mit liv, min sjæle- og bedste ven.
I 2015 var jeg til min næstsidste eksamen.
I 2015 flyttede jeg fra højskolelivet og i stor pg lækker lejlighed med Mark, hvor vi nu har indrettet os fantastisk. 
I 2015 skrev og afleverede jeg en bachelorppgave! Det er de ting, der er sket i mit private liv. Heldigvis har 2015 også budt på vidunderlige ting for min bogelskende sjæl og for bloggen, som må siges at være mit hjertebarn efterhånden. En masse nye, skønne og engagerede følgere er kommet til. Nye venskaber er blevet knyttet, og jeg er sikker på, at det nye år byder på endnu flere.
Samarbejdet med nogle af landets sejeste og sødeste forlag er for alvor etableret, og jeg elsker at være en del af en branche, jeg aldrig turde drømme om, ville kunne bruge min mening til noget som helst.
Indlæg, fotos med poseringer med bøger og ikke mindst vidunderlige historier fylder min hverdag, og læsningen fylder om muligt endnu mere, fordi jeg nu deler deb med jer.
Dog har bloggen været meget stille siden november, og det skyldes en stor flytning, omvæltning i vores hverdag og ikke mindst en bachelor, der skulle skrives. Dog er jeg tilbage, og i 2016 vil der komme flere anmeldelser, videoer og hyggelige indlæg om de skønne bøger, jeg virkelig glæder mig til at læse og dele med jer alle sammen!

I 2016 vil jeg læse nyt og gammelt, smukke børnefortællinger og nye, spændende fantasyforfattere venter på mig på hylderne herhjemme. Selvfølgelig skal der læses masser af ungdomsbøger, for YA-genren har taget Danmark med storm, og jeg kunne ikke være lykkeligere! Allerede nu har forlagene løftet sløret nogle store udgivelser i det kommende år, som jeg slet ikke kan vente med at få mulighed for at læse!

Jeg er så taknemmelig for hver eneste følger. Tak fordi I går med mig ind i det nye år og gør bloggen så dejlig. Tak fordi I gider følge med både kår bøgerne er gode og knapt så interessante ;) tak for kommentarer og om at sprede ordet om lille mig ude i det store bloggerland! I er så seje, så klap jer selv på skulderen, læs en fantastisk bog, og så ses vi i 2016!


10 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig. Glæder mig til at følge med igen i år :D Og tak fordi du deler så meget om dit privatliv også - elsker at følge med i kærligheden bag kulisserne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød!
   Der er ting, jeg bare må dele, for det fylder jo også i tilværelsen. Er rigtig glad for, at det ikke bliver for meget, det er jeg nervøs for engang i mellem :b

   Slet
 2. Godt nytår Xenia, jeg glæder mig til at læse mere på din blog i 2016 :)

  SvarSlet
 3. Godt nytår Xenia. Det er altid så hyggeligt at komme herind og læse lidt om hvordan det grådig og alt det du læser.

  SvarSlet
 4. Godt nytår! :-)

  SvarSlet
 5. Godt nytår :) glæder mig til fortsat at læse med på din blog i 2016 :)

  SvarSlet
 6. Rigtig godt nytår! Sikke et begivenhedsrigt år du har haft og går endnu et i møde. Livet er skønt!

  SvarSlet