.

.

tirsdag den 1. december 2015

Vlog: November Book Haul

November har været en magisk bogmåned med foræringer og bogkøb. Det er noget af det bedste ved bogforum, og jeg elsker den fornemmelse, det giver, når rygsækken bliver tungere og tungere. Det er skønt at have mulighed for at købe nye bøger til reolerne, og jeg elsker de mange boggaver, som mine søde venner og familie mener, at jeg fortjener!

November bød på 15 nye bøger. Og dem viser jeg frem her:


Som altid er videoen lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og jeg glæder mig til at se, hvad der sker på den side i december måned! 
I videoen kommer jeg også med lidt juleanbefalinger, for jeg har 2 bøger på læselisten, jeg har ventet på at få mulighed for at læse (man skal jo skynde sig - det er kun jul en gang om året ^^).

Har I nogle gode juleanbefalinger, må I endelig skrive herunder :D
Glædelig 1.december!

6 kommentarer:

 1. Glædelig 1. december :) Og skøn video. Er helt enig med dig, med hensyn til Tellerup. Elsker alle deres forsider!
  Var du til julemarked i søndags i Middelfart? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sammen med min svigerfamilie :)! Så du mig xD?

   Slet
  2. Ja det gjorde jeg, men var ikke sikker så turde ikke råbe efter dig xD

   Slet
  3. HAHAHAHA! Ej jeg så slet ikke dig!!

   Slet
  4. Du var også på vej væk, og jeg var igang med en ribenstegssandwich hehe :)

   Slet
 2. Mange skønne bøger! Jeg er netop blevet færdig med at læse 'The Nutcracker', som er en rigtig sød julebog, der bragte minder med sig fra min barndom, hvor jeg så tegnefilmen. Så det var en lille jule-anbefaling. Glædelig december :)

  SvarSlet